RSS

2005. július 18.

Újjé úgy élvezem én a ...


..slagot. Lelocsol, kilocsol, szétlocsol, meglocsol, rálocsol, össze-vissza locsol.
Én pedig levetkőztetem, felöltöztetem újra és újra.
Nemsokára jönnek a történetek, addig csak a kép.

A kis modellHanna szeret babázni. Senki nem kényszerítette rá, hiszen játékai közt a szirénázó rendőrautó éppúgy megtalálható, mint a kisvonat vagy más fiúsnak titulált játék. Mégis, ő inkább bepelenkázza, öltözteti, vetkőzteti, puszilgatja, szeretgeti, babakocsijában sétáltatja, etetőszékében eteti két babája közül éppen azt amelyiket aznap szeret.
Tudom, főleg az utánzásról szól ez is, mégis egyszerre érzékenyülök el és egyszerre mosolyogtat meg ez a törődés, odaadás.
A spontán, váratlanul kapott puszik száma pedig csak nőttön nő. Hol a lábamra kapok tőle egy cuppanósat hol a kezemre, karomra. Igazi, ízig vérig kislány babám van.

2005. július 14.

Fitness


Fitness Hanna módra. Ez a címe a mellékelt képnek. Hihetetlen energia szorul egy ilyen csöppségbe. Annélkül, hogy ünneprontó lennék, azt gondolom ez az az időszak amikor a legtöbb esés, leesés, beütés történik. Nem lehet már megúszni a bibiket sem, amire Hanna szorgalmasan puszikat ad, hogy bebizonyítsa ez a legjobb gyógyszer az ilyen apró sérülésekre. Szóval vigyázni kell rá nagyon, mert szeles. Mert egy pillanat alatt az étkezőasztal tetején találom, mert feláll oda ahová csak ülni szabad és mert nincs félelemérzete. Mostanában újra meg újra elolvasom Szabó Lőrinc - Lóci óriás lesz című versét és időnként erőt merítek belőle...

2005. július 8.

Hogy hívnak?


Hanna.
Bizony, így felel az én okos kislányom a fenti kérdésre.
Most csak ennyi a hír de ezt nem bírtam magamban tartani. Annál is inkább be kell fejeznem, mivel Hanna újra firkálni kezdett és bizony a papír sokszor nem elég nagy neki. A graffiti közelebb áll(na) a szívéhez ha hagynám. Sajnos már sikerült kicseleznie és kiélni a falon alkotóvágyát. Egyszer itthon egyszer pedig vendégségben. Kicsit mérges voltam, az egyik esetben jobban, mint a másikban. Lehet találgatni mikor jobban.

A képen kedvenc foteljában/fotelemben hancúrozik.

2005. július 3.

Esküvőn voltunk


..ahol a világ legjobb fotósa a világ legjobb képét készítette el Hannáról. Most nem is írok mást, annál is inkább, mert indulunk Miskolcra és környékére. Elkísérjük hivatalos útjára Zoltánt, hogy kevésbé legyen majd hivatalos. Hanna érzi, hogy utazunk....együtt ugrálunk és kiabáljuk (ő még csak az első szótagot), hogy utazunk utazunk!!! Teljesen fel van pörögve.

ps. Másik térde is bibis lett. Ideje venni egy térdvédőt neki.