Hinta palinta


Van egy kedvenc játszóterünk. Az állatkerttel szemben, nemrég adhatták át azt a játszóteret, ahová szívesen viszem Hannát. Egyelőre a kisbabáknak kifejlesztett, általam csak bugyi hintának hívott hintát használjuk. Hanna sikongatva, nevetve, kalimpálva élvezi a repülést. Persze csak kevesen tudják, hogy apukája rendszeresen űrhajós kiképzésben részesíti, így meg sem kottyan neki egy kis hintázás.
Egyik szombat reggel az általam kifejleszett "gyors babakocsi tolás vagy power walking babakocsival" módszerrel (aminek alakformáló hatása garantált), eljutottunk a Széchenyi fürdőhöz, ahol megvártuk, míg Zoltán újjászületve kijön, majd együtt hintáztattuk Hannát. Nem gondoltuk volna régebben, hogy ekkora örömöt okoz majd nekünk egy kis hintapalinta.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes