RSS

2004. november 22.

Weekend


Szeretem ha a hétvégék értékesen vannak kihasználva, nagyon megbecsülöm azokat a napokat amikor hármasban lehetünk. A mostani is igen tartalmas volt. Szombaton átruccantunk Szlovákiába egy kis vásárlásra és knédli evésre, vasárnap pedig a Cora bevásárlóközpont nyílt napján vettünk részt aholis betekinthettünk a kulisszák mögé. Hanna nagyon jól tűrte ez utóbbi programot, egyedül a pékségnél tört el a mécses de hamar megvígasztalódott egy frissen sült kiflicsücsökkel. Minden részlegben kaptunk egy kis ajándékot, így Hanna gazdagabb lett egy sapka-sál együttessel, lufikkal és más aranyos kis vicik vacakkal.
Egyébiránt nehezen viselem, hogy hamar sötétedik és azt, hogy vastagon kell felöltözni és felöltöztetni. Örömmel tölt el viszont a karácsonyi várakozás és az a tudat, hogy Hanna nemsokára egy éves lesz. Töröm a fejemet valami eredeti kis ünneplésen. Majd beszámolok mire jutottam.
A képen mindenesetre már látható, hogy edzi magát Hanna a tortaevésre. Éppen répatortát majszol, mitöbb a fülén keresztül is próbál enni.

0 megjegyzés: