Picibaba


-Hát ez mi? Kérdezte féjem, az általam gondosan odakészített matrioska babával a kezében.
-Nézd csak meg jobban-feleltem.
Kinyitotta és a legkisebb matrioska baba pottyant egyenesen az ölébe.
Nem kellett sokáig gondolkodnia mit jelentett. Igen, Hannának kistestvére lesz.
Még nagyon pici de bízunk abban, hogy szépen növekedik.
Természetesen Hanna is be lett avatba a titokba. Nem áltattuk gólyamesével, gyerekeknek szóló magyarázó könyv segítségével elmeséltük neki, hogy pici baba növekedik a pocakomban. Azóta amikor csak teheti puszit ad a hasamra, köldökömön keresztül kommunikál vele..."Szia picibaba!" mondja vagy csak kedvenc macijait adná neki ha nem gátolná ebben a húsom, bőröm. Most, amikor ezeket a sorokat írom megint idejött mellém, és azt mondta: Megpuszilom a picibabát!
Elolvadok tőle....
A képen a büszke apától kapott csokor látható. Talán magyaráznom se kell, az orchidea a női méhet jelképezi, a szalag pedig rózsaszínű és világoskék. Ettől is elolvadtam.. A történetnek itt azonban koránt sincs vége. Ezután jött csak a meglepetés. Ha érdekel a folytatás , nézzél be gyakrabban Hanna naplójába. Nemsokára beavatlak a titokba.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes