Boldogságterv ajándékba

Négy híján kétszáz kedves olvasó névjegye azaz kis fotója emeli blogom fényét. Majdnem kétszázan vállalják arcukat a "kövess" gomb megnyomásával. Mindegyiküket megölelném egyenként, hiszen ez a szám nekem ijesztően soknak tűnik és a blogolás felelősségét is eszembe juttatja - de az ölelkezés helyett inkább azt gondoltam ki, hogy ha eléri a számláló a kerek számot, kisorsolok egy könyvet azok között, akik ott kacsintanak a blog bal oldalán és írnak egy megjegyzést miszerint nagyon szeretnének részt venni a játékban. Ha még emellett azt is megmondják nekem, hogy volt -e az elmúlt évek alatt olyan ötlet, tipp, ajánlat, amit tőlem vettek és még be is vált, hát az igazán nagy ajándék lenne a magam fajta bloggernek.

(A facebookos rajongóknak majd egy másik játékkal kedveskedem ha ott is kétszázan lesznek, ez most a Google követőknek szól..)

No és hogy melyik könyvet lehet megnyerni? Egy olyat kerestem, ami nekem is tetszik, ami sokat adott már az első pár oldal után és amelyiknek mondanivalója a legtöbbünkre ráfér.

Szétszórt, szórakozott, kapkodós nőknek különösen. Félreérthetetlenül amerikai stílusban íródott, egyszerre vicces, elgondolkodtató és az az érzése támad az embernek, hogy körülötte is lehet egyszer rend, nyugalom, béke de ami a legfontosabb, még annál is boldogabb és teljesebb ember lehet, mint amilyen most. Rávilágít, hogy ne foglalkozz piszlicsáré dolgokkal, az igazi értékre koncentrálj. Felráz és azt mondja, az igazi értéket keresd. A boldogságot. Ez is a könyv címe: Boldogságterv
A könyv ajánlója így szól: "Egy esős délutánon Gretchen Rubin a föld legprózaibb helyén, egy belvárosi buszon megvilágosodik. Rádöbben, hogy vánszorog a nap, de rohannak az évek, múlik az idő, ő pedig nem koncentrál eléggé azokra a dolgokra, amelyek igazán számítanak. Ott, abban a szent pillanatban eldönti, hogy rászán egy évet a boldogságára.

A tanulságos, mégis szórakoztató, gondolatébresztő, de lenyűgözően olvasmányos könyv nyomán mindannyian kedvet kapunk életünk megváltoztatásához. Azonnal hozzá akarunk látni, hogy kis lépésekkel nagy változást vigyünk véghez."

A harmadik fejezet a munkáról szól, azon belül is arról, hogyan törjünk magasabbra. Az első tanács az, hogy "Indíts blogot!"Na hogy tetszik?

Hajrá! Várom a 200. olvasót és a kommenteket.
Ja, és köszönöm, hogy itt vagy ott, így vagy úgy, titokban vagy nyilvánosan olvassátok tükörcserepeimet. A zugolvasók persze most nem játszhatnak de a könyvet nekik is ajánlom, hátha profitálnak belőle.

You Might Also Like

37 megjegyzés