Játékra fel!

Meglehetősen nehéz napok állnak mögöttem, ami igazoltan tartott távol a blogomtól. Majd írok róla, mert akár tanulságos is lehet, de most arra gondoltam, hogy a visszatérést egy játékkal kezdhetnénk vagy ha tetszik ünnepelhetnénk meg.

Dóra, aki a Kreatív Kertész blog és a Dolgos Kezek blog írója maga is édasanya. Először a Gouba vásáron találkoztam munkáival, amelyek olyan szívet lelket melengetőek voltak, hogy legszívesebben az egész standot megvettem volna. Dóri szerényen, minden túlzásoktól és allűröktől mentesen készíti és árulja nemcsak szép, de hasznos tárgyait, amelyek közül a lányaimnak már van egy ötletes hajcsat tartója és egy fogtündér párnája is.

Szóval Dórival közösen indítom ezt a játékot, amelynek tetszik nem tetszik :-) az a feltétele, hogy lájkold a

http://www.facebook.com/labnyomok?fref=ts facebook oldalt
és a

http://www.facebook.com/dolgoskezek oldalt is.

Ezek után már csak azt kell eldöntened, hogy a fiús anyukáknak szánt ajándékcsomagot választod vagy a lányosat. A kettő között az a különbség, hogy a Fogtündér Párnán kisfiú ill. kislány látható. Választásodat a kép alá írd meg és persze oszd is meg, még ha ezzel saját nyerési esélyeidet rontod is. :-))

Mikuláskor sorsolunk!





You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Lájk!
    :)))
    Az esélytelenek nyugalmával...
    -lányos!

    VálaszTörlés
  2. A fiúsat! (gondolom nem meglepő!)

    Glória

    VálaszTörlés
  3. Remélem nem betegség...

    VálaszTörlés
  4. A lájkok megvannak.
    És fiúsat szeretnék. :)

    VálaszTörlés
  5. Ági, nagyon köszi, hogy szóltál. Lájkoltam és lányos csomagot szeretnék :)

    Evelin

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes