Homokszem


Most csak egy homokszemnyi élményünket írom le de akinek van babája az megérti, hogy sokszor az ici-pici dolgok is óriási élményt jelentenek babának, papának és mamának.
Vasárnap barátaink álomszép kertjének homokozójába, kísérleti jelleggel beleültettem Hannát. Meg voltam győződve róla, hogy majd megpróbál minnél több homokot a szájába tömni ám nem így történt. Csupán a homokozó kanál emlékeztette a szokásos bírkózással egybekötött étkezéseinkre, azt kellett időnként kicsavarni a kezéből, egyébként vígan játszott egy kilenc hónapos képességeihez mérten. Homokot szórt kis tenyeréből és csak akkor kellett közbelépnem amikor már mindkét lábát betemette a homok.
Eddig a gyümölcsfoltokkal kellett megbírkóznom, most eljött az idő, hogy homok, sár és fűfoltokat is eltüntessek a babaruhákból. Ezek után szívesen vállalok mosópor reklámban szerepet, amelyben élethűen elmondanám, hogy az olcsó mosópor és a szuper foltkihozó nem ér egy fabatkát sem, ám a jól bevált márkájú csodaszer igen.
Várom a felkéréseket!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes