Babaház


Így hívják a TV2 legújabb baba-mama műsorát, aminek első része most szombaton lesz. Hanna debütálása nem ezen a héten lesz, de ígérem szólok időben vagy ha valaki lemaradna róla, a honlapján majd nyomon követheti...
Szóval, ígéretemhez híven beszámolok a tv-s szereplésünkről, annál is inkább, mert reklamálta néhány szemfüles olvasó. A Lurdy ház Alexandra könyvesboltjának egyik részén alakították ki a stúdiót, azaz egy igazi baba paradicsomot. Félkörben elhelyezkedtek a szereplők azaz a babák és a mamák és az ikres anyuka/színésznő Benkő Nóra vezetésével kezdődhetett a csevegés, aminek részleteire nem térek ki, hiszen félórás műsor lévén, nem igazán adódott lehetőség hosszabb témakifejtésre (bennem is maradt sok sok mondanivaló, amit aztán itthon zúdítottam férjem nyakába..), inkább csak egy kis ízelítőre jutott idő, arra, hogy kiderüljön más hogyan csinálja.
No de megint nem én vagyok a lényeg, hanem Hanna, akit a mikrofonok, kamerák világa felettébb érdekelt. Szépen bemászott középre és mintha csak ő lett volna a főszereplő produkálta magát a stáb nem kis örömére.
Sorra jöttek oda hozzám, hogy megkérdezzék: Mindig ilyen jó gyerek? Mindig ilyen mosolygós és vidám? Mindig ilyen jól eljátszik?
Én pedig nyeltem egy nagyot és azt mondtam: IGEN!
A jövő színésznőcskéjét még marasztalta a kameramann, hogy hagy csináljon további párnán hempergő képet Hannáról, aki rettenetesen élvezte a felkérést.
Ha hívnak, megyünk újra, mert csak én tudom, hogy bizony néha untatja Hannát az otthona és a világot jelentő deszkák felé vagy legalábbis világot látni vágyik.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes