Az élet megy tovább..


Úgy döntöttem ez egyszer férjemre hallgatok és mégsem indítok új naplót a lányok kedvéért. Legfeljebb a címet írom át és így nyomon követheti a kedves olvasó mindhárom huncutka fejlődését.
Nálunk délután hatig talál a várt vagy váratlan vendég nyitott kapukat. Utána könyörtelenül záróra van. Elképzelni sem tudja ugyanis az ikrekkel nem rendelkező olvasó, hogy imicsoda futószalag módszerrel működik a fürdetés. Kicsit olyan, mint a Forma 1 alatt a kerékcsere. Egymás keze alá dolgozunk, mindezt legtöbbször sztereoban érkező bömbölés közepette úgy, hogy a legnagyobbnak ekkor jut eszébe, hogy pisilni, kakilni, ugrálni stb kell. Nos, a hab a tortán ha kedves férjem nem érkezik haza időben..ekkor kénytelen vagyok egyedül nekiállni a fürdetésnek. Csoda, hogy ilyenkor félholtan talál rám a fotelben a két szuszogó gombóccal a kezemben,a babázó Hannával a lábamnál?
El kell mondanom, hogy remek trénerünk van. Sikerült álmaim babysitterét (bár a szó nem fedi valójában Marcsi univerzális mivoltát) megtalálni. Foglalkozását tekintve csecsemőgondozó Mary Poppins, így azt hiszem nála jobb kezekben nem lehetnének gyermekeim, amikor bennem kimerül az elem. Szóval Mary Poppins nélkül nehezebb lenne az életünk, így viszont továbbra is csak azt tudom mondani, hogy fantasztikus élmény duplázva babázni.
Hanna mindeközben tőlem leste el a fortélyokat. Azon kívül, hogy megméri, tisztába teszi babáját, cicizteti is. Minden fürdésnél elmondja, hogy már növeszti melleit, hogy sok tejecske legyen benne. Remek anya lesz belőle..legalábbis őt még nem láttam idegesnek, ingerültnek babázás közben. Lehet, hogy mégsem vesz le minden mintát rólam?
( a képen az a pillanat látszik, amikor a margitszigeti séta alatt a három gyerek egyszerre akar pont engem)

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes