Ki kicsoda?


A lányok nem egyformák. Sem külsőleg sem belsőleg. Na jó..nekem is kellett kb 1 nap, míg megtanultam melyikük Eszter és melyikük Noémi de szemmel láthatóak a különbségek. Nemúgy Hannának, aki konzekvensen Egyiknek ill. Másiknak szólítja őket ill. random módon használja keresztnevüket. Anyukám mára megtanulta..néha téveszti csak el, bátyám még a tanulási fázisban van, férjem pedig csak akkor nevezi őket hibásan, ha bosszantani akar.
Noéminek eddig barna szeme volt, mára kék lett, így ez a megkülönböztető jegy sem működik tovább. Viszont sötétebb és göndörkés a haja és egy árnyalattal kisebb no jó..törékenyebb, egy perccel idősebb nővérénél. Sírásuk megkülönböztetése némileg több idpt vett igénybe de tekintve, hogy rengeteg időt töltünk együtt mára ezt is tökéletesre fejlesztettem.
Nem és nem. Nem öltöztetem őket egyformába, Vekerdy Tamás gyermekpszichológus is megerősített abban, hogy különböző egyéniségekre nem kell ráerőltetni az egyenruhát csak azért, mert jópofa. Így aztán csak egy két egyforma ruhácskájuk van a lányoknak, azok is ha lehet különböző színekben. Na jó.. a takarójuk ugyan olyan, a lepedőjük is sőt a kiságyuk is..
A kép címe: októberi napozás

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes