RSS

2008. március 1.

Mínuszos hírek


Az újságíró iskolában úgy tanultuk, hogy a mínuszos hír olyan hír, ahol röviden összefoglaló jelleggel, három-négy mondatban tudatják az olvasóval a történéseket. Mivel össze kéne szednem néhány wc papír gurigát a lakásban és az egyre önállóbb evés romjait is el kellene tüntetnem, ilyen módon írom le az elmúlt nap eseményeit.

- Eszter tökéletesen, cuppanósan és nyálasan ad puszit arcomra és közben kis kezével simogat. Bújik nővéréhez, bújik Noncsihoz, a könyvekben lévő állatokhoz, a plüssmacikhoz. Szeret szeretni és ezt ki is használom rendesen. Ölelése, puszija rosszabb napjaimon különösen feltöltenek energiával, boldogsággal.

-A sorozatöltöztetés és vezkőztetés hatékonyabb és kényelmesebb megvalósítása érdekében asztalos barátunk hathatós közreműködésével egy álomszép, gyerek- és szülő barát padocska díszíti előszobánkat, mely megfelelő számú cipőtartó rekeszekkel és a Hanna, Eszter, Noémi felirattal rendelkezik. További köszönet illetti Anna barátnőnket a tervezésért. (www.annas.hu)- ez meg a reklám helye.

- Emma tornádó érkezésének beharangozása miatt, a kültéri programokat elhalasztottuk de sebaj, mert így még nagyobb kedvvel nézte meg Hanna, kis barátjával (ezúttal apukák kíséretével) a Bambi című gyerekmusicalt kerületünk (egyik) színházában.

0 megjegyzés: