Hanna 5 hónapos volt és már fél éves!!!


Sosem számoltam hetekben Hanna korát. Egyrészt, mert magamból indulok ki és azt gondolom nem tudnák kiszámolni lányom valódi korát az érdeklődők, másrészt pedig sokkal jobban hangzik ha hónapot adok meg...mostantól pedig már az év szót is használhatom. Bizony bizony..Hanna fél éves lett.
Sikongat! Állandóan sikít, tetszik a saját hangja. A szomszédok pedig fontolgatják, hogy kihívják a GYEVI-t (ha van még ilyen..) pedig tényleg nem nyúzzuk hanem az örömét fejezi így ki. Anyukám szerint operaénekesnő lesz. Férjem reméli, hogy nem, mert ahogy mondta "Minden jó operaénekes kövér".
Igazi partner! A legszebb kor! Persze az éjszakákat még mindig nem aludja át teljesen. Én a fogacskájára fogom, igaz már pont fél éve...
Anyatejen él a drága de persze elkezdtük a gyümölcs kóstoltatását is. Most az almaízzel barátkozik kisebb nagyobb sikerrel. Legtöbbször összezárja az ajkait vagy brümmög aminek következtében nemcsak az ő arca almareszelékes hanem az enyém is.
Öröm vele a séta, a buszozás, a vásárlás, mert mindenki arcára mosolyt csal. A hajléktalan úr is megjegyezte a buszon -pedig a társa a legújabb kocsmáról beszélt neki-, hogy milyen gyönyörű kislány. Talán ennek a bóknak örültem a legjobban, mert nagyon őszintének tűnt. Közben meg azon járt a fejem, hogy ő is épp ilyen kisbaba volt valamikor...

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes