Hurrá nyaralunk!


Elegünk van abból, hogy folyton melegünk van, döntöttünk, irány a tenger!
Ez az első határátlépése (hopszi, ez képzavar, mert Hanna még nem tud lépni) kislányunknak. Illetve a pocakomban már sokszor utazott de ott sötét volt és a hőmérséklet is egyenletes volt. Most bezzeg aggódhatok, hogy ne érje a nap, ne egye meg a homokot, igyon elég folyadékot stb stb.
Divat most bababarát hotelekben megszállni. Hát majd én bababaráttá teszem a horvát apartmant. Viszem a kedvenc játékait és ha vele lesz kedvenc étele (ami még mindig az anyatej) akkor nem lehet nagy baj. Próbacsomagolást is csinálok. Félő, hogy kiszorít bennünket lányunk felszerelése..
Most először utazunk hármasban és már most tudom, hogy más lesz,mint eddig. Hanna diktálja az iramot, az ő kedve dönti el hová megyünk és hová nem. Ez a nyaralás lesz a legteljesebb...mi hárman..Hanna, papa és én.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes