Pörgés


Hanna pörög és ez nem kizárólag azt jelenti, hogy felhúzható egér módjára jár kel, hanem szó szerint forgatja magát. Élvezi, hogy elszédül. Élvezi ha apukája dobálja, most újabban a franciaágyunk közepére fürdetés után nyugtatésképpen és ébredés után ébresztésnek. Ezek után senki nem csodálkozhat azon ha a fűzfői bob pályán teljes sebességgel lecsúszó gyermekem végig sikított a boldogságtól.
Bájosan, lányos a beszéde és mostanség a külalakja is, amit frizurájának, pontosabban csatocskáinak és coffocskáinak köszönhet. Önállósága nőttön nő, ma harisnyanadrágját sikerült majdnem tökéletesen felhúznia, ami valljuk be még nekünk se mindig könnyű. Magát pelenkázná ha hagynám, ehelyett babáit rakja folyton tisztába. Megméri a testsúlyát és magasságát, és késsel villával eszik az úrikisasszony. Ez utóbbit inkább elveszem tőle amit gyakran zokon is vesz.
Bocsánatot kér ha rossz fát tesz a tűzre és még mindig gyakran átölel és azt mondja szeretlek. Dióhéjban ennyi, tudom nem túl érdekes az olvasónak de kénytelen voltam felsorolásszerűen beszámolni egy két mozzanatról, mert annyira gyorsan nő és fejlődik a kicsi lány, hogy félek nagyon hamar elmúlnak ezek a pillanatok és elfelejtek lejegyezni valami fontosat. Most csak ennyi. Megyünk pihenni 4 napra a sokat emlegetett Alsópáhokra amit gyerekparadicsomnak is neveznek. Majd beszámolok róla.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes