Egy átlagos reggel


..nekem hajnali 5 körül kezdődik. Ekkor már esélyem sincs arra, hogy a két baba szoptatása után visszakecmeregjek az ágyba, mivel első szülöttem csattog át szobájából, hogy megbeszéljük mi vár rá reggeli után. Ezt tényleg megkérdezi, valahogy szereti tudni hogyan készüljön, mire számítson. A kérdést így teszi fel: "Amikor reggeliztünk..utána mit csinálunk? Ma megyünk bölcsibe? "Tudja egyébként, hogy szombat vasárnap nem kell bölcsődébe mennie..akkor saját szavaival élve az egész kis család együtt lesz. Nos a reggeli értekezletünk után már nagyon várom az életmentő kávémat. Hanna szépen felveszi kikészített ruháit és véletlenül sem engedi, hogy segítsünk neki, a legbonyolultabb gombos megoldásokat külön élvezi.
Zoltán egyébként a nyugodt családi reggelek érdekében egy órával később jár dolgozni. Sajnos ennek az a z ára, hogy egy órával később érkezik haza, szerencsés esetben éppen a fürdetés idejére. Valamit valamiért. Fontosak a közös reggelik, az, hogy nyugodtan indulhassank a bölcsibe és legyen idő még csigabigát rajzolni a párás ablakra, óriáspuszikat adni egymásnak és hosszan integetni.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes