Pihenő


Nos, a sikondai wellness hosszú hétvégén kipihentebb ugyan nem lettem de feltöltődtem energiával, élménnyel és szépséggel. Az odafelé vezető út a szökött fegyenc miatt kissé hosszabbra nyúlt a tervezettnél de ezt a három gyerek remekül viselte. Hanna igazi útitárs, aki csak kedvenc lemezei hallgatásához ragaszkodott. Ezúttal az általunk is kissé élvezetesebb Judit és a zenemenók cd a sláger, azt hiszem ilyen nagy úton a Süss fel nap és társai már maradandó károsodást okoztak volna nekünk, szülőknek. Így viszont együtt énekelhettük a fülbemászó dalokat, Hanna pedig egyedül a karácsonyi, mikulásos énekeket.
Mary Poppins váratlan betegsége miatt, édesanyám kísért el bennünket, akinek ezúton is örök hálával tartozom, mivel csak így lehetett esélyünk Zoltánnal közös vacsorára, közös szaunára, lubickolásra.
Ez a hotel sem hirdeti magát fennhangon gyerekbarátnak, pedig kiérdemelné a címet. Gyerekmedence telis teli ötletekkel, kiskád, kiságy, gyerekmenü..mi kell még?
A pécsi séta is kellmesre sikeredett, legkedvesebb állomásunk a Mecsek cukrászda volt, ahol mind a hatan jóllaktunk. Igen, a babák is, mivel itt kaptam egy meghitt zugot, ahol megszoptathattam két kávé kortyolás közben Esztert és Noémit.
Dióhéjban így sikeredett első nagycsaládos kiruccanásunk. Nézzétek el nekem, hogy kissé szárazra sikeredett a beszámoló és kárpótoljon a kevésbé száraz kép Hannáról.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes