Garázsvásár

Amikor jó néhány éve Bostonban jártam, egyetlen kívánságom volt vendéglátóimhoz, mégpedig az, hogy mindenképpen szakítsunk időt a környező garázsvásárokra. Vásároltam is mindenféle hasznos és kevésbé hasznos holmit és azon tűnődtem Magyarországon vajon mikor terjed el ez a jópofa módja a felesleges ám még értékes, használható holmiktól való megszabadulásnak, ami nem tévesztendő össze a lomtalanítással. Az más műfaj. Hű de más! A garázsvásár közösségi esemény, jókedvű és képzeljétek, függőséget is okozhat...

Aztán teljesült a kívánságom. Egy lelkes lakberendezési blogot vezető lány egy szempillantás alatt megismertette és megszerettette a magyar emberekkel a garázsvásárokat. A garazsvasar facebook oldal alatt lehet tájékozódni az aktuális vásárokról. Kezdőknek előre szólok, hogy valóban függőséget tud okozni. Én magam is jártam jó néhány vásáron, sőt nemrég garázs és jó idő hiányában a játszóházban több kevesebb sikerrel kipróbáltam magamat az ellentétes oldalon vagyis árultam a megunt, kinőtt holmijainkat. Az igazi, az a szabadban, a kertben vagy a garázsban zajlik. A vásárlókat sütivel, limonádéval kínáljuk, szól a halk zene is és mindenki boldog. A vevő azért, mert potom pénzért kincseket talált, az eladó pedig azért, mert megszabadult valamitől, ami csak a helyet foglalta és még keresett is valamicske pénzt. Jó buli na.

Tavasszal, amint beköszönt a jó idő, szervezek a kertünkben egy Yard Sale nevű kiárusítást, addig azonban virtuálisan is kipróbálom magam. Tessék csak tessék! Az alábbi portékákat kínálom megvételre. Akinek tetszik valami, a megjegyzésben jelezze. Személyes átvételre a XVI. kerületben vagy a belvárosban a Gipszkorszak játszóházban van mód.

Íme a kínálat:

Reggeliző készlet: 900 Ft

Műanyag elemekből álló konstrukciós, építő játék. Amerikában vettem (nem garázs sale-en :-) ára: 1400 Ft

Lotti Karotti társasjáték. Hiánytalan, a doboza van egy helyen megragasztva. Ára: 2400 Ft

Képkereső fejlesztő, okosító játék 3 éves kortól: 1500 Ft

Malacod van társasjáték: 1200 Ft

KÖNYVEK:
Harisnyás Pippi: 800Ft
Juli Juli: 600Ft
Babaápolás könyv: 500Ft
Babamóka: 600Ft

Fa boltocska sok kiegészítővel (műanyag gurulós kosár, dobozkák, pénztárgép stb) 9000 Ft

Baby Born játék ikerbabakocsi babák nélkül: 2000Ft/db

Fagyigombóc Trio társasjáték, azoknak, akik már tudnak hatig számolni. (Nagy kedvencünk csak kettő van belőle). A társasjáték lapja szétjött, meg lehet ragasztani, egyébként hiánytalan, irtó jópofa játék: 1500 Ft

Emporia Nagymama telefon. Nagy számokkal, nagy billentyűzettel de töltő nélkül, azt venni kell hozzá.: 5000 Ft










You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Szia! Postázol is? A Lotti Karotti játékot szeretném,ha lehet!:-)
    Köszönöm!
    Üdv.:Kata

    VálaszTörlés
  2. Szia! Én is a Lotti Karottit szerettem volna, de úgy látom, elkelt :(

    VálaszTörlés
  3. Szívesen postázok igen (kivéve a boltocskát) de ebben az esetben a postaköltség a vevőt terheli. Nyugodtan megírhatjátok ide az elérhetőséget (nem teszem közzé, csak én látom).
    Kata, ha kell a Lotti Karotti, akkor írj, ha mégsem, akkor Ildié.

    VálaszTörlés
  4. Szia Agi! En szeretnem az epitojatekot es a malacos tarsasjatekok, ha lehet! (Meg minden mast, ami nem kel el! ;-)
    Puszi: Andi

    VálaszTörlés
  5. Kérek szépen elérhetőséget Andi és Kata, hogy felvehessük a kapcsolatot! Ahogy írtam, nem kell aggódni, mert nem teszem nyilvánossá, csak én látom.

    Akkor Katáé a Lotti Karotti, Andié az építő játék és a malacos társas.

    Andi! Az utolsó mondatodat nem tudom értelmezni. Csomagoljak mindent? :-)

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    A fagyis játék megvan még?Ha igen akkor kérném.
    Üdv,Judit

    VálaszTörlés
  7. Judité a fagyis játék!
    Továbbra is várom az elérhetőségeket, mert így nem tudom kinek, hová és hogyan küldjem.

    Ági

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes