Ünnepek, rokonok


Augusztus 24-én ünnepeltük a harmadik házassági évfordulónkat. Hanna az egészből csak annyit érzékelt, hogy a papája aki ugye három éve az én férjem ) nem ment dolgozni., előzőleg ugyanis szabadságot vett ki. Ez volt a legnagyobb ajándék!! Aztán elmentünk a tett helyszínére, azaz a Margitszigetre piknikezni amit Hanna felettébb élvezett. Különösen a fűtépés okozott neki örömöt, nekem pedig gondot, mert folyamatosan a szájából kellett kikaparnom a gyökerestül kitépett fűszálakat.
Egyébként is rémálmom a félrenyelés, így szombaton elmegyünk egy előadásra ahol megtanítják mit kell tenni vészhelyzetben a gyerekkel. Aztán pedig remélem sosem kell használnom az ott tanultakat.
Magyarországon van Hanna unokatestvére és családja. Kristóf és Hanna között pont 10 év korkülönbség van. Napra pontosan. Hanna a legjobb arcát mutatta így nem hiszi el nekem senki, hogy bizony hisztis is tud lenni a pici lány.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes