Sztár


Hanna képe benne van a szeptemberi Kismama újságban. Igaz nem a legfrissebb, hiszen a lapoknak jó sok az átfutási ideje, Hanna pedig napról napra változik, szépül, okosodik, ügyesedik. Bizony-bizony..holnap lesz nyolc hónapos. Persze megint kap valami aranyos kis ajándékot, egyszerűen nem tudunk ellenállni a játékoboltok kísértéseinek pedig nem is értékeli a hálátlan gyerek, hiszen továbbra is a fakanál, a kiskanál és az üres ásványvizes palack a kedvenc játéka.
Ma túlélő tanfolyamon voltunk. Komolyra fordítva a szót, a Léghajó program előadásán vettünk részt. Itt elmagyarázták mit kell tenni vészhelyzetben, ha félrenyel a gyerek vagy lázgörcs lesz és más remélem soha be nem következő esetben. Mindenesetre megnyugtat az a tudat, hogy tudom mit csináljak...
Hannára egy nagyon kedves hölgy vigyázott addig, elvitte sétálni, ide oda és kissé még rosszul is esett, hogy egyáltalán nem hiányolt. Na jó..a végén már az ölemben hallgatta ő is az előadást és az újraélesztés gyakorlaton a demonstrációs baba lábát rágta. Hát persze, hogy ő volt a sztár!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes