Augusztus 20.


Mikor kell elkezdeni a gyereknevelést? Lehet egy nyolc hónapos babától kérni, hogy ne köpjön arcon a pürével, a főzelékkel, mert egy darabig vicces (az a baj, hogy utána is..) de bosszantó, hogy etetés után mindig takarítás, mosakodás következik. Hanna rossz néven veszi ha valami ami tetszik neki nem elérhető vagy elvesszük tőle, mondván nem babának való. Ilyen pl. a távirányító, a mobiltelefon és minden ami törékeny.
Egyre lányosabban viselkedik, imád sikítani főleg ha felhúzzuk állásba. Ilyenkor tapsikol is. Most ez a mindennél jobb játéka. Olcsóbb, mint a LEGO az biztos.
Ma a Városligetben ünnepeltük augusztus 20-át. Miután a pékek felvonulását lekéstük és a tömegen kívül semmi érdemleges programot nem találtunk, leterítettük a piknik plédünket a fűbe és egy árnyas fa alatt heverésztünk. Olyanok idilli volt, minden, mint egy festmény...

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes