Nyaralás


Mivel az ikrek születése után egy darabig biztosan nem lesz alkalmunk közös nyaralásra, elutaztunk a megunhatatlan Sopronba, annak is a legújabb és nem mellékesen díjat is nyert hoteljába, a Hotel Fagusba. Ez az erdő közepére épült trendi hotel mindennel rendelkezik, ami egy gyerekes család életét kényelmessé teheti pedig nem kifejezetten család hotelnek hívja magát, mint egyesek..
Remek uszodája, játszótere és nem utolsósorban konyhája tette teljessé pihenésünket. Igyekeztünk tartalmasan tölteni az 5 napot és olyan programokat találni, amit mindhárman élvezünk és pocakosan is kibírok. Nos, először a nagycenki nosztalgia gőzössel mentünk egy kört. Hanna később ha valaki kérte, hogy foglalja össze ezzel kapcsolatos élményeit, csak annyit mondott..büdi volt a füst, ami igaz is. További felejthetetlen élménye , hogy csattog, kattog és fütyül is. Ezek a hangok el is altatták visszafelé, nézelődés közben elbóbiskolt. Lehet,hogy itthonra is ilyen hangokat kell bevezetnem a gyors és könnyű elalvás érdekében..

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes