RSS

2007. szeptember 13.

Csokitorták


Hát igen..szeptember 11. elég nevezetes dátum, sokaknak rossz érzése támad tőle és azt mondják, na emlékeztetni fogja majd az e napon született gyerek az embereket hogy micsoda tragédia történt New Yorkban. Én meg pont azt gondolom, mint Azurák Csaba, akinek szintén ezen a napon született kisfia, hogy épp ellenkezőleg..majd ők felejtetik el a borzalmat, miattuk érdemes újrakezdeni és élni tovább.
Délutánra szereztem két picurka ,szív alakú csokitortát. Amikor mindannyian együtt voltunk, meggyújtottuk a két kis gyertyát és amolyan bohókásan, ahogy szoktuk, elénekeltük a Boldog Születésnapot . Ami ez után történt, azt a rendmániások most ne olvassák. Hogy mi? Természetesen maszatolás, szétkenés, köpködés, nyalakodás.
A függöny nem úszta meg de a többi tárgyról az ünnep végezetével könnyedén eltüntettem a csokifoltokat. A lányokról is egy alapos fürdetéssel.
A nagy bulira pedig már készen áll minden. Lesz Ki tud többet az ikerlányokról totó, időkapszula és faliújság, a meghívott vendégek egy éves kora körül készült fotóival. Lesz kareoki és ha az idő és a gyereksereg engedi, pingpong verseny a felnőtteknek. Óriási nyereményekkel...

0 megjegyzés: