Tarka magyar


A mai szombat kissé mozgalmasra sikeredett. Reggel szinte pánikszerűen indultam aquafitnessre a sarki uszodába, három nyávogó gyereket hagyva hátra, férjemre. Kifáradva de mégis felfrissülve értem haza. Szusszanás helyett persze kész programajánlattal állt elő Zoltán, aminek nem lehetett ellentmondani. A külvárosi Sugar látványcukrászdába ( http://www.sugarshop.hu/ ) vagy cukorka palotába mentünk el ha már úgyis zuhogott az eső. Itt bepótoltam az aquafitnessen elvesztett kalóriákat, a gyerekek a játszóházban szórakoztak. Hanna, mint minden szombaton, ma is részt vett a Holdvilág kamaraszínház Morzsa szakkörén, ahonnan ismét pár verssel és dallal gazdagabban tért haza de csak egy pillanatra, amíg magához vette Viki barátnője ajándékát, ugyamis szülinapi zsúrra volt hivatalos. Onnan pedig egyenesen a Tarka magyar valóban színes táborához csatlakozott apa és lánya, elmondásuk szerint forró csokit kortyolgattak és nézték a forgatagot meg beszélgettek sokat sokat sokat. Itthon folytatták a mesélést az élménybeszámolót. Fotó egyik eseményről sem készült, kivéve a csatolt egyetlen de azt is az Index fotósa csinálta és itthon az interneten bukkantunk rá. Ott középen, tarkán!

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Hát ez a fotós véletlen tök jó!
    Asszem az én Zolimat soha az életben nem lehetne rávenni arra, hogy "felvonulásra" menjen egy vagy több lányával.... :-)

    És még hogy mi pörgünk.... :-)

    Puszi,

    Szilvi

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes