Egyáltalán nem olyan, mint két tojás



Ki az, aki alapvetően nyughatatlan de imád alkotni, rajzolni, firkálni, színezni? Ki az, aki nem rajong az édességért, a sajtot viszont annál inkább szereti? Ki az, aki lehet, hogy az anyaméhben még fiúnak készült, legalábbis viselkedése gyakran hasonlít egy komisz kölyökhöz, aki szándékosan rombol és incselkedik? És ki az, aki mégis a legcicásabban tud szeretni, bújni, puszilgatni és azt mondani Anya szeje!
Ki az, aki nem képes egy mesét végignézni a tévében de mesekönyvet nézegetni annál inkább szeret? És ki az, aki tündérien babázik és szeret hintázni? Ki az, aki imádja a vizet, a pancsolást és nem bánja ha a szemébe megy a víz?
Elárulom: Eszter

Ki az, aki alapvetően nyugodt természetű és nem annyira szeret rajzolni. Ki az aki rajong az édességért de a sajtot meg sem kóstolja? Ki az, aki abszolute nőies, imádja magára aggatni Hanna ékszereit, szeret fésülködni és fésülni emellett előszeretettel cicomázza magát? Ki az, aki gyakran durcás. Ki az, aki nyugodtan végignézi a mesét Hannával együtt és ki az aki még mindig nem szeret hintázni? Ki az, aki csak mérsékelten szereti a fürdést és visít ha a szemébe megy a víz?
Elárulom: Noémi

A képeken nehezítésképpen fordított sorrendben..

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. :) Akárcsak Dani és Dávid. Egyik tűz, másik víz. Hasonló bejegyzést már én is őrzök a piszkozataim között "Egyik kutya, de a a másik eb" címmel...egyenlőre ott tartok, hogy mindig eszembe jut hozzá még valami..
    puszil,
    éva

    VálaszTörlés
  2. A címről egy réges-régi ikres történet jutott eszembe még gyerekkoromból, amikor egy ismerős ikerpár tagjainak (kb. 4-5 évesek lehettek) egy kopasz, idős bácsi azt mondta, "Olyanok vagytok, mint két tojás!", a gyerekek pedig, viszonozni vágyva a kedvességét, közölték: "Te is olyan vagy, mint egy tojás!" - mellesleg igazuk volt. Sőt: nekik volt igazuk...

    Gratulálok a lányokhoz, és az egész nem mindennapi családhoz!

    VálaszTörlés
  3. Annyi biztos,hogy mindkettő gyönyörű:))

    Üdv,
    Timi
    u.i.Mindig "csak" olvasok,most megkellett "szólalnom"
    Gratula a gyönyörű családodhoz!

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes