Hűsítő képek










Elkezdődött a vakáció. A kicsik szeptemberig nem mennek oviba, Hanna pedig már az iskolába indul ősszel. Beírattuk a kiszemelt táborokba és megpróbáljuk tartalmasan eltölteni a nyár minden pillanatát. Vár ránk sok kaland és utazás. Ezen a hétvégén felavattuk a medencét és minkét napon kifulladásig (de azért nem belefulladásig)élveztük a kellemes hőmérsékletűre felmelegedett víz hűs habjait. Miközben napoztam, gyönyörködtem a Zoltán nyakába csimpaszkodó, incselkedő, sikítozó lányokban és számoltam hányszor kiáltják hogy "Apa"! Négy másodpercenként. Bár úszni még egyikük sem tud, nagyon élvezik a pancsolást. Fagyival próbáltam meg őket kicsalogatni a vízből, mire inkább lemondtak a hideg édességről, csak hogy tovább maradhassanak. Persze engedtem nekik, azzal a feltétellel, ha megígérik, hogy nem lesznek betegek a közelgő nyaralás idejére. Megígérték. És azért kaptak fagyit is.
Később, egyáltalán nem lepődtem meg Hanna megállapításán azaz hogy "Anya! Tök jó,hogy mi itthon is nyaralunk."






You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. Ülök a légkondis irodámban (még...) és itt is tkp. hűsölök, de azért ez egészen más :)

    VálaszTörlés
  2. De hűsülnék veletek...:)

    Puszillak,
    Timi

    VálaszTörlés
  3. Hello Ági!
    Nem leszek túl eredeti: Ebben én is szívesen hűsölnék.
    De most tényleg! Minek mentek nyaralni? :-))
    Ancs

    VálaszTörlés
  4. De jóóó!

    Monika kérdését én is kérdezem! :)

    VálaszTörlés
  5. Én már nem is merek jelentkezni :):) Ági, ez a medence fantasztikus!!!

    VálaszTörlés
  6. Lányok! Nem is rossz ötlet! Tarthatnánk egy forró nyári napon egy fürdőzéssel egybekötött blogger találkozót. (Mondjuk Timinek és Katának kicsi sokat kellene utazni érte :-((

    VálaszTörlés
  7. ...ha arra fele járok beugrom egy pancsira:)!

    Puszillak,
    Timi

    VálaszTörlés
  8. A közös üdültetés még jobb ötlet!

    VálaszTörlés
  9. Ági, én benne vagyok :):) Bár lehet, hogy előzőleg egy sorszámosztást kellene eszközölnöd a tumultus elkerülése végett :):)

    VálaszTörlés
  10. Hát, ha valaki segít a szervezésben, akkor tényleg megismerkedhetnénk végre személyesen is egymással. Ne aggódj Kinga, volt már itt sok anyuka sok gyerekkel egyszerre és túléltük, túlélték..

    Ági

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes