Ki nyert?


Kisorsoltam a Holdvilág Kamaraszínházba szóló ajándék jegyeket. Mivel legnagyobb örömömre 139 olvasóból kellett kiválasztanom egyet, a manuális sorsolás lehetőségét elvetettem és egy random számlálót hívtam segítségül. (Ne tévesszen meg senkit a 137-es szám, valami miatt mire a követők végére érek már 139-et mutat a számláló és valóban ennyien is vannak, bár ennek igazából nincs jelentősége) Megnyomtam a gombot és a 11-es szám jött elő. A 11. olvasóm pedig ha az elejéről kezdem számolni, nem más, mint

Vacskamati!Ő nyerte a jegyeket! Kérem szépen ezúton is, hogy írjon egy megjegyzést nekem az elérhetőségével (azt nem teszem közzé persze) és azt is jelezze, hogy felnőtt darabot avagy gyerek műsort nézne meg és hányan mennének.

A Facebook-os sorsolás még nehezebb dió volt, mert bár sokan nyomták meg a "like" gombot a bejegyzésem alatt, a sorsolásban csak az vehet részt, aki a Hanna és az ikrek oldal rajongója is, hiszen csak így tudom beazonosítani.
Ismét random számláló segített és ezúttal az 5-ös számot dobta ki. A listámon ez nem más, mint Ozvald Istvánné.


Várom az ő jelentkezését is és persze neki is nagyon gratulálok!

Köszönöm mindenkinek aki játszott! Valami apropót biztosan találok majd egy újabb játékra, szóval ne keseredjen el senki aki most nem nyert, legközelebb rá is mosolyoghat a szerencse.

You Might Also Like

6 megjegyzés