Ki nyert?


Kisorsoltam a Holdvilág Kamaraszínházba szóló ajándék jegyeket. Mivel legnagyobb örömömre 139 olvasóból kellett kiválasztanom egyet, a manuális sorsolás lehetőségét elvetettem és egy random számlálót hívtam segítségül. (Ne tévesszen meg senkit a 137-es szám, valami miatt mire a követők végére érek már 139-et mutat a számláló és valóban ennyien is vannak, bár ennek igazából nincs jelentősége) Megnyomtam a gombot és a 11-es szám jött elő. A 11. olvasóm pedig ha az elejéről kezdem számolni, nem más, mint

Vacskamati!



Ő nyerte a jegyeket! Kérem szépen ezúton is, hogy írjon egy megjegyzést nekem az elérhetőségével (azt nem teszem közzé persze) és azt is jelezze, hogy felnőtt darabot avagy gyerek műsort nézne meg és hányan mennének.

A Facebook-os sorsolás még nehezebb dió volt, mert bár sokan nyomták meg a "like" gombot a bejegyzésem alatt, a sorsolásban csak az vehet részt, aki a Hanna és az ikrek oldal rajongója is, hiszen csak így tudom beazonosítani.
Ismét random számláló segített és ezúttal az 5-ös számot dobta ki. A listámon ez nem más, mint Ozvald Istvánné.


Várom az ő jelentkezését is és persze neki is nagyon gratulálok!

Köszönöm mindenkinek aki játszott! Valami apropót biztosan találok majd egy újabb játékra, szóval ne keseredjen el senki aki most nem nyert, legközelebb rá is mosolyoghat a szerencse.

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Nem fogjátok elhinni, Ozvald Istvánné az én nővérem!!! :) hát nem kicsi a világ!!
    Sok puszi Nektek,
    Ildikó

    VálaszTörlés
  2. De jó!! Nagyon örülök neki, és köszönöm szépen!! :D Rögtön írok is mélt! :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a nyertesnek :-))

    (Ági, csak az én figyelmem kerülte el, vagy valóban nem volt a balatoni kvíznek sorsolása-nyertese? Vagy volt, csak nem nyilvánosan? :-)) )

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Volt sorsolás de valóban a sietség miatt csak a twitteren tettem közzé és a szerencsés nyertest értesítettem közvetlenül levélben. Pedig fotó is készült a műveletről. Sőt azóta már meg is kapta az ajándékot ha jól emlékszem Marcsis.. És jogos a kérdésed, úgyhogy fel is teszem azt a képet a balatoni részhez.
    Csak azt nem tudom ki írta ezeket a sorokat. :-))

    Ági

    VálaszTörlés
  5. Na. Nem Marcsi, hanem Zsuzsi volt a győztes és bemásolom a levelét, amit akkor írt, amikor megérkezett a nyereménye:

    ""Kedves Ági!

    Ma reggel megérkezett a csomag, ismételten nagy örömet szerezve. Már keresem a méltó helyeket a falainkon és a hozzáillő képeket. Mégegyszer köszönöm és persze várom a következő játékot is :)

    Gratulálok a Goldenblog 50-be kerüléshez, megérdemelten jutottál be, remélem dobogós helyen fogsz végezni. Énrajtam nem fog múlni, beválaszottak a közönségzsűribe, úgyhogy a voksom az mindenképpen a tiéd.

    Drukkolok. Szép napot és kellemes hétvégét így az iskolakezdés izgalmai előtt. Puszi: Zsuzsi

    VálaszTörlés
  6. Jól emlékszel, én is voltam nyertes...az Erdélyi kvíznél!
    A horgolt angyalkánk azóta is őriz minket és mi is féltve őrizzük őt!

    Marcsi

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes