Ki nyerte a Gipszkorszak szülinapi zsúrt?

A kis videóból kiderül.

Először is kinyomtattam az összes hozzászólást, amelyekből kiválogattam azokat, akiknek ugyan tetszik a játszóház és szívesen festenénak is, ám ebben a távolság megakadályozza őket. A maradék cédulát összehajtogattuk és ezekkel folytattuk le a sorsolást..




(A hangom rekedt, Noncsi kiabál és a cetlin is homályosan, de azért látható ki nyert vagyis abszolút amatőr a felvétel de ez a lényegen mit sem változtat, azaz


Gratulálunk a győztesnek GABESZNEK!


Egyúttal az összes határontúli kedves hozzászólót (Khase Orsit Svájcból, Timit, Edithet, Izabellát Erdélyből, Blacktulipot Boston mellől, SKY Kingát KL-ból, Ágnest a Vajdaságból) szeretettel látunk egy családi festésre, amelynek helyszínéről remélem hamarosan beszámolhatok. Szóval ha Budapestre jöttök ki ne hagyjatok bennünket a gyerekekkel.

You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Nagyon szepen koszonjuk a meghivast es ha arra jarunk a lanyokat biztosan elviszuk majd hozzatok.
    Remelem egyszer osszejon egy ilyen csaladi festes.
    Gratulalunk a gyoztesnek.puszika

    VálaszTörlés
  2. Izé, meg vagyok hatva és ha tudunk, megyünk, nagyon köszönjük!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálunk a győztesnek.

    Puszi.

    VálaszTörlés
  4. Jaj, ennek nagyon örülök, még sosem nyertünk ilyen nagy dolgot!!! És hogy pont a gyerekeimnek sikerült ilyen szép ajándékot nyernem, nem is hiszem el... köszönöm az ikrek nevében az ikreknek! :-)
    Köszönöm a gratulációkat a többi játékosnak is!
    Gabesz

    VálaszTörlés
  5. Lájkolom a lányokat a videón, nagyon aranyosak.

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes