Medvepark sokadszor


Nem tudom hányszor jártunk a veresegyházi medveparkban , de ma ismét a mackónézést választottuk délelőtti programnak. Az Anna és Peti sorozatban is szán az írónő, Bartos Erika egy fejezetet a maciknak, így aztán nem csoda ha Hanna most is lelkes volt az utazás hírétől, hiszen boldogan követi igaz mese hőseit bárhová. Mézzel és fakanállal a kezünkben indultunk macilesbe. A kicsik nagyon szerettek volna kiszabadulni babakocsijukból és közelebbről megismerkedni a medvékkel illetve a villanypásztorral, ezt viszont mi nem szerettük volna, így kénytelenek voltak ülve kiabálni és integetni a medvéknek majd kedvenc foglalatosságukhoz, a cipők levételéhez és eldobálásához folyamodtak bosszúból.
A vaddisznók és kecskék már Esztert egyáltalán nem érdekelték, mert észrevette az ugrálóvárat és hangos kiáltásokkal tudatta velünk, hogy menjünk közelebb.
Az ugrálóvárban aztán a kicsik is levezethették fölös energiájukat és vígan hemperegtek, bírkóztak egymással, a babakocsiba zárás miatt így nekem se volt annyira lelkiismeret furdalásom. Azt hiszem ez is egy ikres probléma, különösen ha van még egy gyermek a családban, azaz három felé kellene figyelni, szaladni és különösen akkor nehéz, ha egyikük, nevezetesen Eszter, nem hajlandó a fegyelmezett, kéz a kézben séta szabályai szerint menni szinte sehol. Ezt még gyakorolnunk kell, legutóbb egy cipővásárlás fordult csaknem anarchiába a két kis akaratos lányka miatt, akik mindent lepakoltak volna és a próbababákkal szerettek volna bírkózni amit viszont nem hagyhattunk mégsem bármennyire liberális szülőnek valljuk magunkat így aztán azt hiszem a Sugár összes alkalmazottja észrevette, hogy új cipőt kaptak a Vajda lányok.
A macik továbbra is bájosak és tekintélyt parancsolóak egyszerre, biztosan meglátogatjuk őket újra ...
Még leírom, hogy a klasszikus, komédiába illő jelenet történt meg délután, amikoris Eszter, az örök éhenkórász, a falánk, a mindenevő kicsi lány észrevétlenül a macska táljához somfordált és bizony abból csipegetett. Igaz nem macskatápot, hanem az általam főzött hal ebéd maradékát, akkor is csaknem rosszul lettem a látványtól, hogy macskatálból csemegézik lányom. Mondjuk tényleg jól sikerült az a tengeri hal hagymaágyon jobban mondva macskatálon..
Ez az: http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=4909

ui. Apák napi rajzot feltettem a megfelelő bejegyzés alá.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes