Több, mint 10.000


Annak idején, amikor a babaszoba.hu alatt elkezdtem írni Hanna naplóját, még nem sejtettem mennyien fogják olvasni. Aztán egyszercsak azt vettem észre, hogy a legolvasottabb naplók között foglal(nak) helyet "Hanna követendő lábnyomai". A naplót eredetileg családtagjaimnak kezdtem írni, mert Hanna születése után gyakran faggattak arról, hogy vagyunk, hogy tetszik az anyaság és én leegyszerűsítve a válaszadást inkább írásba kezdtem és a naplóban foglaltam össze érzéseimet, élményeimet.
(A sors fintora, hogy ma , legkevésbé családtagjaim, rokonaim olvassák soraimat. Egyikük azért, mert saját bevallása szerint nincs rá ideje, másikuk nem szereti a blog műfaját. De nem zavar. Lett ugyanis egy láthatatlan közönségem. Néhányukkal még barátság is kialakult vagy legalábbis tudunk egymásról egyet s mást. Aztán nagyon sok az olyan olvasó, akiről véletlenül, egy-egy találkozás alatt derült ki, hogy nyomon követik a "nyomokat". Ilyenkor azért egy kicsit azt érzem, legközelebb még jobban odafigyelek mondjuk egy szórendre vagy a tartalomra, de persze hamar rájövök, hogy felesleges és mesterkélt lenne, így továbbra is marad olyan kusza vagy "ágis" amilyen most.
Folytatom. A babaszobás naplóírást kinőve én is egy nagyobb lehetőségekkel bíró blogolós oldalra, ha már egyszer g-mailes vagyok, ide a blogspotra költöztettem át eddigi irományomat (special thanks Zoltánnak, aki nélkül nem biztos, hogy sikerült volna )
Itt aztán az oldal legaljára egy számlálót is biggyesztettem, ami elkezdett pörögni és pörögni, én pedig nem győztem csodálkozni, hogy rendben van,hogy Tercsi, Fercsi, Kata, Klára olvas de vajon ki az a sok név a naptárban, akik miatt már a bűvös 10.000-es számot is elérte a pörgettyű, ráadásul igen rövid idő alatt. Ki az, aki ránk kattint? Megjegyzést csak kevesen írnak, igaz ebben az én kezem is benne van. És itt jön most az ami miatt írok. A mai naptól, kísérleti jelleggel bárki írhat megjegyzést vagy csak otthagyhatja kézjegyét egy-egy bejegyzésem alatt. Eddig ezt csak a g-mail fiókkal rendelkezők tehették meg, az utóbbi időben viszont néhányan arra kértek változtassak ezen. Ám legyen. Persze moderálni fogok, még akkor is ha nem veszem zokon ha valaki rosszindulatú vagy sértő megjegyzést ír. Egyszerűen törlöm. Mindig is voltak és lesznek unatkozó, gonosz emberek , én pedig azzal, hogy a kirakatba tettem életünk egy kis szeletét, vállaltam, hogy előfordulhat ilyen is. A többség azonban biztosra veszem, hogy nagyon kedves, hiszen nem áldoznának rendszeresen drága idejükből, - naplóm olvasására.

Nos, ezúton ölelem ismeretlen olvasóimat Barcson, Ajkán, Gödön, Budaörsön, Putnokon, Isaszegen, Debrecenben, Pécsett, Balatonfüreden, Veresegyházán, Dunakeszin, Veszprémben, Kaposváron, Győrben, Székesfehérváron, Mendén, Ecseren, Maglódon, Gödöllőn, Fóton, Gyálon, Pápán, Bonyhádon, Szentgotthárdban, Komáromban, Hódmezővásárhelyen, Szolnokon, Szentendrén, Ácson, Pápán, Tatabányán, hogy csak néhányat említsek. A határainkon túl, incognitóban szemezgetőket is üdvözlöm,- a teljesség igénye nélkül: Erdélyben, Amsterdamban, Frankfurtban, Franciaországban itt és ott, Pozsonyban, New Yorkban, Moszkvában, Bukaresten és Californiában, Bostonban és Ausztráliában. Jó érzés, hogy ennyien olvastok.

You Might Also Like

20 megjegyzés