Egyáltalán nem különös Szilveszter


Az lett volna, merthogy hivatalosak voltunk egy igen jónak ígérkező házibuliba. Bele is éltük magunkat, gyerekfelügyelet anyunak köszönhetően megszervezve. Noémi közbelépett. Nonó napokkal korábban belázasodott és nem akart javulni az állapota, legalábbis nem szilveszterre. Így aztán maradtunk és bár most annak kéne következnie hogy milyen kár,- nem ez következik, mert egyáltalán nem baj, hogy itthon néztük a tv csatornák által kínált szótrakoztató műsorokat, közben pedig társasjátékoztunk Hannával, aki nagyon szeretett volna éjfélig fennmaradni, mégis úgy negyed tizenkettő körül azt vettük észre, hogy édesen elaludt a kanapén. Meg azt is ekkor vettük észre, hogy csak a Tini pezsgőt iszogatjuk Zoltánnal, semmi alkohol (nem mintha hiányozna). Elbaktattam a hűtőig, ahol azért behűtöttem a koccintásra egy igazit, de abban a pillanatban Eszter felébredt és bizony Noémi nyugalma érdekében azonnal rohantam fel hozzá, megróbáltam visszaaltatni. Hannát közben felhoztuk ágyába de ekkor már majdnem éjfél volt, így Zoltán rohant le a pezsgőspoharakért és a pezsgőért. Hanna gyerekpezsgőjét megittuk, így gyorsan hamisítottam egy szörpös szódás változatot neki, arra az estre ha felébredne és koccintani támadna kedve. Ekkor már a visszaszámláló gong hangjai hallatszottak fel, Eszti mégjobban felébredt a sürgésre forgásra aztán Zoltán mellbedobással megérkezett az emeletre poharakkal és pezsgővel a kezében. Kicsit szürreális volt a koccintás, lihegősre sikeredett de legalább jót nevettünk megint. Ezután a tüzijáték showban gyönyörködtünk az ágyból kikecmergő Hannával és a már nagyon is éber Eszterrel. Külön köszönet a közelünkben lakó vietnámi családnak, akik olyan privát tüzijáték parádéval képráztattak el bennünket, hogy azóta is azt emlegetjük.
Noémi ezalatt az igazak álmát aludta pedig jó lett volna még őt is az ablakba pakolni. Mégcsak be sem lázasodott. Elmehettünk volna a buliba, mert reggelig egy hangja sem volt, helyette az ablakban lógtunk Esztivel és Hannával. Szebben nem is kezdődhetett volna az új év.

Végül egy szolgálati közlemény: bepótoltam lemaradásomat és lejegyeztem a karácsonyi szünetünk legfontosabb pillanatait, lásd lentebb..

You Might Also Like

3 megjegyzés