RSS

2009. július 13.

Állati jó táborVéget ért Hanna első tábori hete. Vidáman de hosszan búcsúzkodva ment be reggelente az Állatkert és a Cirkusz között lévő Játszóházba, hogy aztán a nap végén, állati jó élményekkel gazdagabban, majom módjára ugorjon apukája nyakába. A Zoo tábor garantálta, hogy nem unatkoznak a hozzájuk látogató csemeték ellenbenn okosodnak és sok új dolgot tanulnak meg az állatokról. Az a helyzet, hogy nem attól tartottunk a leginkább, hogy Hannát megmarja egy kígyó, sokkal inkább azért izgultunk hogy fogja ebéd utáni alvás nélkül kibírni az intenzív napokat. Saját bevallása szerint remekül bírta a gyűrődést és estére kifacsarva, az esti mese végét már meg sem várva aludt úgy, mint a mormota.
Bíztam abban is, hogy nem zavarja, hogy nem ismer senkit a társaságból, közvetlen, barátságos természetével majd szerez magának barátot. Így is lett, bár kicsit szomorúan állapította meg, hogy mire igazán jó barátnők lettek Pannával, már el is kellett válniuk egymástól, mert véget ért a tábor.
Kezében kígyót tartva fényképezték le, ez a kép került a könyvespolcra. Az élmények pedig lassan ülepednek le kis fejében, így aztán még ma is eszébe jut egy állatkerti élmény, amit még nem osztott meg velem.
Utolsó nap cirkuszban voltak, a sok szülő , akár egy hangyaboly, türelmetlenül várta a kiérkező csemetéket, kisebb forgalmi dugót okozva ezzel a környéken.
Szokásomhoz híven megkérdeztem Hannát, hogy mi tetszett az egy hétben a legjobban. Azt felelte, hogy az orrszarvú ketrecének takarítása. Kár, hogy nem láthattam..

2 megjegyzés:

HJuice írta...

Kár, hogy Zsófinak nem ezt választottuk, pedig évek óta minden nyáron látjuk a Zoo táboros csapatokat...! Mi az idén pórul jártunk: elég jelentkező híján elmaradt a ráckevei aqualand múlt heti tábora, amit leginkább azért fájlaltunk, mert a hírt csak a kezdés reggelén közölték velünk. :(
Jövőre okosabban döntünk!

éva írta...

... mi pedig annyit gondolkodtunk, hogy vajon melyik tábort válasszuk Daninak, hogy a végén mindegyikről lemaradtunk..Na, majd jövőre. Jól hangzik ez a ZOO tábor, Dani is biztosan élvezné, hiszen hihetetlen állatbarát. Kár, hogy messze vagyunk tőle...
Jó volt olvasni, hogy Eszter felgyógyult, meggyógyult és jól van. Viszont hihetetlen, hogy újra most, nyár közepén kerültetek kórházba. Csakúgy, mint tavaly körülbelül ilyenkor. Nálunk Dávid lett beteg, két hete hétvégén újra 40 fokos lázzal lepett meg bennünket, de a kórház idén szerencsére kimaradt.
Bulgária?
puszil,
éva