Illúziómánia



Vajon hányan vágják rá csípőből a választ, hogy ki az a Glenn Brown? Vajon hányan tudják, hogy egy ünnepelt, kortárs, brit festő, akinek képei egyszerre meghökkentik és elvarázsolják a közönséget és a Ludwig Múzeumban ezt bárki testközelből meg is tapasztalhatja?
Hanna, Eszter, Noémi és Zoltán már tudja. A szokásos "sokáig maradunk pizsamában reggel, mert az olyan jó" után gyorsan összekapták magukat hogy ellátogassanak a Kortárs Művészeti Múzeumba. No nem mintha annyira rajonganánk a modern, a legtöbb ember számára érthetetlen festményekért, de nagyon ígéretesnek tűnt a gyerekprogram, aminek keretében észrevétlenül kóstolhatnak bele a kicsik az általuk még nem annyira ismert művészet e szeletkéjébe.
Én itthon gyengélkedtem, így kimaradtam a szőlőfestésből és a tárlatvezetésből de Zoltán elég részletesen elmesélte, hogyan zajlott az esemény és a három lány kékeszöld színben pompázó tenyere is adott némi támpontot, hogy elképzeljem hogyan váltak egy kis időre ők is alkotóvá.

A tartalmas délelőttről készült irtó jó kis képeket majd felteszem, amint megtalálom az átjátszó zsineget..

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Hello Ági!

    Ez a Glenn Brown most agyon van reklámozva a Nők Lapjában meg még egy csomó újságban. Miért nem lepődöm meg azon, hogy ti már láttátok? :-)))))


    Rita

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes