RSS

2010. október 15.

36Még csak 36 éves. Van három gyereke. Már csak négy év és negyven lesz. Akkor szokott a legtöbb férfi valamiféle számvetést tartani az életéről. Én ma megtettem Zoltán helyett és többször megállapítottam, hogy bizony szerencsés csillagzat alatt született. Élhetett Miamiban és Washingtonban gyerekként, így persze érthető miért beszél szinte anyanyelvi szintem angolul. Mindig csodáltam az okosságát és talán még ennél is jobban a tájékozottságát és valahogy mindig az az érzésem, hogy alig van terület, amihez nem értene. Mondjuk a zene ilyen. Valljuk be bot füle van, de azért fel tud sorolni pár kedvencet és a Megasztárt is félfüllel hallgatja és fél szemmel nézi velem.
A humorérzéke páratlan. És lehengerlő a stílusa. Megfigyeltem, hogy a nők a szó legnemesebb értelmében kinyílnak előtte. Jó lenne pszichológusnak. Jogásznak vagy ügyvédnek még inkább. Eszméletlenül tudja a szavakat csűrni csavarni, esélye sincs egy szópárbajban győzni annak, aki ilyen szituációba kerül vele. Nos, ezt nem mindig szeretem, ám kétségtelenül jó agytornának számít egy vita vele.
Jó, hogy fel tud szögelni képeket a falra, hogy tudja kezelni a fúrógépet és a vízmértéket. Füvet is legalább olyan hatékonyan és gyorsan nyír, mint amilyen sebességgel pötyög a klaviatúrán..vakon persze. Remekül vezet. Azt nem vakon. Viszont a konyhából inkább kitessékelem. Ő az a zseni átlát a káoszon típus, azaz nincsenek a papírok katonás rendben az íróasztalon. Ezt a témát inkább át is ugranám és csak annyit tennék hozzá, hogy inkább egy ilyen típusú férj, mint egy kényszeres rendmániás.

A távfűtés kezdetére esik születésnapja. Melegít a jelenléte az biztos. Tegnap az egész napot együtt töltöttük, bár romantikának ezúttal nem sok nyoma volt..
A lányok csodás rajzokkal lepték meg őt reggel. Hannáé egészen különleges lett. A rajzán repkednek a kis piros szívek, egymást nézzük Zoltánnal, kéz a kézben. Fejünk felett a biztonság kedvéért ott az életkorunk. Ceruzával és nem túl vastagon. Hogy mindig frissíteni lehessen.

Tíz év köztisztviselői múlt után 36 évesen most valami egészen másba vágott Zoltán. Azt kívánom, hogy legalább olyan sikeres legyen ezen a területen is, mint amilyen jól helyt állt eddig az összes többiben. Hajrá! Én ott leszek melletted, mögötted.

Sok boldogságot Zoltán, sok boldogságot férjem!

9 megjegyzés:

Catty írta...

Boldog Születésnapot az ünnepeltnek így ismeretlenül is :-)

Gál Edith írta...

Nagyon boldog születésnapot kivánok én is! :)

Mónika írta...

Húúú, ha én ezt reggel tudom?!

Sok boldogot az ünnepeltnek!
Majd alkalomadtán meghúzogatom neki...
-természetesen a fülét!
:)

Ma délután ugrunk át bevásárolni, hogy elkerüljük az egy héttel ezelőtti "tömeget"
:))

éva írta...

Isten éltesse Zoltánt, férjedet! Kíváncsian várom mibe vágott.
éva

Vera írta...

Nagyon boldos szülinapot Zoltánnak! És persze sok sikert az új tervei megvalósításához!

Hanna rajza tényleg zseniális! :-)

Ági meg az angyalai írta...

Üzeni, hogy nagyon kedvesek vagytok és köszöni szépen.

Ági

Krisztina írta...

Sok boldog születésnapot kívánok Zoltánnak:)! Kriszta, egy volt kolléga

Natimi írta...

Először is boldog születésnapot az ünnepeltnek!
Isten éltesse sokáig!

Azóta mondom,mióta élőben volt szerencsém megismerni Zoltánt,hogy mellette tutira nem lehet unatkozni!:)

Nagyon helyes pasi!És emlékszem milyen jól megtaláltuk a közös hangot!:)

A humora lehengerlő:)

Az új vállalkozáshoz sok sikert.Ha jól gondolom,akkor tudom mibe vágta a fejszét:)!

Puszillak,
Timi

Hanna képen nagyon eredeti:)

Annás írta...

Isten éltesse Zoltánt és sok sikert kívánok az új vállalkozásához!