RSS

2010. október 13.

Távolbalátó
A reggeli készülődés rutinja közben Eszter kiesett a látókörömből, aztán visszatért, hogy ragasztószalagot kérjen, amit én automatikusan a kezébe is nyomtam és valahogy még azt is elfelejtettem megkérdezni tőle, hogy minek az neki reggel hét és nyolc között. Teát főztem, zsömlét vajaztam, szempillámat festettem amikor nagyon büszkén elém toppant a teljesen egyedül összeeszkábált távcsövével. Egy ideje már gyűjtöm a wc papír gurigákat, hiszen idén is ebből készíteném el a három adventi naptárat. Ebből a gyűjteményből csent el Eszter kettőt és ezeket ragasztgatta össze sebtiben. Természetesen Noémi is szeretett volna egyet, így neki is készítettünk egyet, de az már közösen, kabátban, sapkában, az ajtó előtt, toporogva. Azt mondta, ez egy távolba látó. Sokszor belenéztünk. Hogy ők mit láttak benne nem tudom, de én valami káprázatos dolgot, amiről még nem akarom elhinni, hogy a miénk és ami miatt egy ideje Zoltán nagyon sokat dolgozik és amiért újfent csodálom...
Jó volt belenéznem, köszönöm drága Eszter!9 megjegyzés:

Mónika írta...

Ági!

Abba a távolbalátóba én is szívesen belenéznék...

:)))

Ági meg az angyalai írta...

Móni! Láttam mást is benne. Ráadásul nem is olyan messze. :-))

ßóbita írta...

Megesz a kíváncsiság, mit láttál benne. :) Várom a személyes találkát! Nagyonis!

sedith írta...

Így itthagyni engem? Most mit csináljak ezzel a fájó oldalammal? Tudod, a kíváncsiság már majdnem teljesen átfúrta!
Úgy érzem, valami teljesen különleges és nagy dologról van szó, és nem tudom, miért érzem úgy, hogy ezúttal nem utazás van a dologban, hanem valami más. Jól érzem?

Zsu írta...

Kedves Ágnes!
Nagyon tetszik a wc papír gurigás adventi naptár ötlete, és szeretném is megcsinálni, csak nem vagyok biztos benne, hogy elég nagy hozzá a kisfiam. Két és fél éves múlt, karácsonyra már közelebb lesz a háromhoz, szerinted érdemes belevágni?
Köszi :)
Zsu

Ági meg az angyalai írta...

Bóbita! Hívlak, üzenek, hogy mikor aztán beavatlak persze.
Edith! Valóban nem utazás, sőt nem is pihenés, nyaralás..sokkal inkább munka.

Zsu! Nyugodtan vágj bele, az én ikrecskéim is éppen 3 évesek voltak amikor kaptak egy egy füzért és már nagyon élvezték a várakozást, a visszaszámlálást, bár többször el kellett magyarázni nekik, hogy egy nap csak egyet téphetnek le és mi az értelme. Melyik verziót készítenéd el?
Két évesek voltak, amikor a zoknis variációval leptem meg őket,már annak is nagy sikere volt.

Ági

Catty írta...

Szia Ági,
Nagyon tetszik az ötlet az adventi naptárra (gurigás és zoknis is), nincs véletlenül fényképed róla? Négy gyerekkel azt hiszem jó ötlet a házi készítésű naptár nagyon és már talán a kicsik is élveznék (bár még csak 17 hónaposak, de a nagyokat nagyon szeretik utánozni).
Nagyon kiváncsi vagyok mit láttál a távolban :-)
És nagyon köszönjük a klikket az oldalunkra :-)
Catty

Ági meg az angyalai írta...

Catty!

Itt láthatsz képet:
gurigásról:

http://hannaeszternoemi.blogspot.com/2009/11/adventi-naptar-haromszor.html


zoknisról:

http://hannaeszternoemi.blogspot.com/2008/11/adventi-naptr.html


...és írtam neked, várom az email címedet, ha szeretnéd, hogy a Kismamában népszerűsítsem blogodat.

Ági

Zsu írta...

Kedves Ági!
Köszönöm a bíztatást, akkor belevágok :) A gurgás verziót szeretném, de kicsit bajban vagyok, hogy egy fiúnak miket lehet belepakolni... Édességet nyilván én is minél kevesebbet szeretnék, de még nem vagyok elég kreatív :) Meg jó lenne a kisfiam egyéniségéhez igazítani, de milyen apróságot lehet adni egy kölyöknek, aki leginkább gyurmázni és autózni szeret? Minden ötletért hálás lennék! :D Szeretettel, Zsu