Vers mindenkinek

Iskolában tanulta még valamikor szeptember elején. Hannáról tudni kell, hogy irtó gyorsan tanul szöveget, verset, dalt. Észre sem veszem és újabb műsorokkal kápráztat el. Ahogyan ezzel is, azon a bizonyos estén, fürdés után, pizsamában.
Ma már Eszter és Noémi is kívülről fújja. Ezerszer meghallgatnám, olyan édesen, játékosan, mesterien, színészkedve adja elő Hanna aztán meg a kicsik is gyorsan, hogy le ne maradjanak.
És igen. Nagyon élvezi az iskolát. Énekkaros és kottával a kezében megy a mellékhelyiségbe is, pedig nem is ismeri még igazán a violinkulcsot. Néptáncot tanulnak minden szerdán a harmadik órában, ahol "szerelmével" lép kettőt jobbra kettőt balra. Sakk szakkörre jár Zoltán nagy örömére és itthon megtanított a "rohadt szőlős" játékra, amit néhány gyaloggal kell játszani és közben nem árt gondolkodni.
A töprengő órán fejlesztő társasjátékkal játszanak, hétfőn pedig az első 45 perc beszélgetéssel avagy ráhangolódással kezdődik, amire bevallom én is beülnék..
Nincs túl sok házi feladat, nem kell idegen szavakat magolnia miközben a magyar abc-t tanulja. Szereti, nagyon szereti az iskoláját Hanna, mi meg össze szoktunk nézni Zoltánnal és azt gondoljuk , hogy tudjuk, hogy sok jó iskola létezik Budapesten, de Radnóti csak egy van.

You Might Also Like

5 megjegyzés