Nyerj színházjegyet!Ma megkaptam valakitől, hogy ritkában írok a blogba, mint azelőtt. A múltkor megkaptam valakitől, hogy sajnálja, hogy az írásaim között már túlsúlyban vannak a programajánlók. A minap pont az ellenkezője történt ennek és megveregették a vállamat, amiért remek program ötletekkel állok elő a blogban, amelyek nagy részét maguk is kipróbálták már. Sőt újabb lehetőség is az ölembe pottyant ennek köszönhetően. Örültem neki. Reklamáltak, hogy még adós vagyok a normandiai, párizsi élménybeszámolóval. Mondtam, tudom, de most nagyon sok más feladatom van, a gondolataim is ekörül járnak, nem tudok csak úgy leülni a gép elé és írni. De megígértem, hogy pótolom. Tegnap beszéltem egy ikres anyukával, aki azt mondta miattam kezdett internetes naplót írni. Mosolyogtam. Tudtam, hogy vannak még páran, akik tőlem kaptak kedvet és még nagyon lelkesek...
Elvesztette a varázsát a blogolás, kicsit régóta űzöm az "ipart" és most úgy érzem más vizekre kellene eveznem. Olyan érzésem van, mintha befejeztem volna egy nagy művet. Igen. Kicsit unom. Hét év után már unhatom. De azért nem zárok be, csak várom, hogy újra azt érezzem azonnal ide kell rohannom, hogy lejegyezzem az élményeinket, a gyerekekkel kapcsolatos érzéseimet. Majd ha lelkiismeret furdalásom lesz ha nem írom le, hogy a lányok legóból házat építettek a kiscicának, hogy újra a diavetítő a sláger, hogy uszodába járnak a kicsik az óvodával de Noémi inkább maradna velem, hogy Hanna novembertől ismét korcsolyázni fog és hogy hogyan halad az a bizonyos nagy fa, amibe belevágtuk a fejszénket- szóval majd ha ezeket úgy érzem nem tudom magamban tartani, akkor folytatom.

No de, hogy addig is adjak valamit a kedves olvasóimnak, ismét egy nyereményjátékra hívom őket. Meg azokat, akik eddig csak titokban olvastak. Merthogy a játékban továbbra is csak a regisztrált olvasók vehetnek részt. Bizony. És mivel a fecabook-on is szerencsére egyre többen "lájkolták" Hanna és az ikrek lábnyomait, két sorsolást tartok majd. Egyet a blog rendszeres olvasói között, egyet pedig a facebook rajongók között.

A nyeremény pedig nem más, mint egy két felnőtt részére szóló színházjegy utalvány, vagy egy családi jegy (2 felnőtt 1 gyerek vagy 1 felnőtt 2 gyerek), amelyet év végéig kellene felhasználni egy tetszőleges darabra a Holdvilág Kamaraszínházban. Aki régen olvas, tudja, hogy szívügyem és kedvencem a kerület kicsiny színháza. Repertoárjukban hihetetlenül színvonalas, kedves és elgondolkodtató színdarabok találhatóak immáron 16!!! éve. Gyerekdarabok és felnőtteknek szóló produkciók közül választhat a nyertes, akinek egy kirándulással is felérhet az Örs vezér tértől pár percre, Budapest kertvárosában, a XVI. kerületben lévő helyre eljutni. Aki meg nem budapesti, sőt nem is Magyarországon él, gondoljon ismerőseire, rokonaira, szeretteire, akiknek átadhatja majd a nyereményt ha a Fortuna hozzá lesz kegyes mondjuk október 31-én, a Takarékossági Világnapon.

Tehát ha Facebook-os vagy "lájkold" a Hanna és az ikrek facebook csoportot (az nem elég ha csak a bejegyzést lájkolod, mert abból nem tudlak beazonosítani, tehát meg kell keresned a facebook-on a csoportot), ha pedig nem, akkor nyomd meg a blogban követés gombot és hagyd itt a névjegyed, hiszen örülnék neked :-)

You Might Also Like

5 megjegyzés