Jég és Presser





Vasárnap aztán, ahogy Hannának megígértük, ismét kimentünk a tóhoz, hogy most hármasban korcsolyázzunk. Hanna nagyon sokat fejlődött, a kezdeti totyogást, remélem végérvényesen felváltotta az igazi csúszkálós korizás. Talán a pénteki órán Miki bácsi is észreveszi a sok gyakorlás eredményét. Mindenesetre Hanna most kicsit szerényebben, udvarisaabban kérte tőlünk, hogy ha esetleg nincs más programunk ugyan már jöjjünk ki újra a jégre. Elnéztem pirospozsgás arcát, és persze, hogy boldogan eleget teszünk kérésének, annál is inkább, mert mi is kellemesen elfáradtunk és remekül éreztük magunkat.
Levezetésképpen pedig még elmentünk kerületünk színházába, ( http://www.corvin16.hu/) hogy meghallgassuk Presser Gábor újévi koncertjét. Presser az elején tartózkodó közönségből egy pillanat alatt, vele együtt éneklő közö(n)sséget varázsolt, bizony mi sem fogtuk vissza magunkat és hangosan kántáltuk, hogy "Ringasd el magad, ringasd el magad... Rég használtam előadásra a zseniális szót, de ez az este és főleg Presser megérdemli a jelzőt.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Egy hete írtad az e-mailben, hogy milyen uncsi a január. Mintha adtam volna egy tippet, hogy mivel lehetne feldobni.... Jó, tudom, lehet, sőt biztos, hogy magadtól is eszedbe jutott volna, de azért abban a képzetben ringatom magam, hogy volt némi közöm ahhoz, hogy ilyen jól és sportosan sikerült a hétvégetek! :-) A Naplás-tó nagy kincs!

    Üdv,

    Szilvi

    VálaszTörlés
  2. Nos Szilvi, ugyan kimaradt a beszámolóból de akkor ide leírom, hogy szombaton villámtalálkoztunk veletek, szintén Naplás tó rajongókkal.
    Nekem ugye 6 éves korom óta szerelem a tó és környéke. :-))Koriszeretetem is ekkor kezdődött. Most Hanna juttatta eszünkbe milyen remek sport is ez. Koppenhágában jöttünk rá, hogy hármasban is űzhetjük már, kézenfekvő volt, hogy a legközelebbi tóhoz menjünk.
    Örülök, hogy írtál róla anno, megerősítetted legalább, hogy kellően befagyott.

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes