H2O



Gyerekkoromban gyakran megfejtettem a Népszabadság gyermekrovatában található keresztrejtvényt, hogy aztán beküldhessem a megoldást és résztvehessek a nyereménysorsoláson. Nyertem is. Egy könyvutalványt biztosan. Attól kezdve viszont megrögzött beküldős lettem. Azaz szívesen veszek részt a mai napig nyereményjátékokban, kuponokat vágok ki meg különböző termékekről vonalkódot, zacskókat teszek el gondosan és időnként bizony nyerek. Nyertem már kávéscsészét, kávéfőzőt, könyvet. Nem olyan régen pedig egy két személyre szóló belépőjegyet a nagyon új Aquaworldbe. Hanna és Zoltán a nyitást követő napok egyikén már felfedezték a Közép Európa legnagyobbjaként jellemzett élményfürdőt, én itthon maradtam akkor, mert nem annyira hoz lázba az ilyen típusú élmény. Márpedig a kupon két felnőtt ingyenes belépésére jogosított és Zoltán nem mással, mint velem szeretett volna fürdőzni.
Szinte már elvárom férjemtől, hogy születésnapomon velem töltse a napot. Hagyomány, hogy az ajándéka része az is, hogy a nagy napon szabadságon van és együtt ünnepelünk. Most éppen így, ha már egyszer az ölünkbe pottyant két belépőjegy, -fürdőruhában. Pénteki napon, nyitás után pár perccel még igazán nem voltak sokan, és hétköznap lévén később se sokkal, így igazán élvezetes volt a csúszdázás, pezsgőfürdőzés, hullámfürdőzés. Sorbanállás nélkül jutottunk hozzá a kétszemélyes úszógumikhoz és csúszhattunk le a tényleg különleges csúszdákon. Az egyikről még biztosan fogok álmodni is, olyan érzésem volt, mintha egy másik bolygóra csöppentünk volna. Aki próbálta már, biztosan tudja miről beszélek, az a külső csúszda, amelyiknek egy hagymaalakú, csíkos, gőzpárás részébe juthatunk, amiből aztán hirtelen a valóságba esünk vissza. Tényleg zseniális.
Azt viszont alig akarom elhinni, hogy alig 5 éves lányom vígan lecsúszkált ezeken a csodákon, még akkor sem ha apukája oltalmában. Egyszer biztosan visszatérünk családostul is, de jelenleg nem tudom elképzelni, hogy komolyabb sérülések, esések, ijedségek, idegeskedések nélkül meg tudnám oldani azt, hogy a három gyerek és én is felhőtlenül pancsoljon. Azt hiszem még várnék egy évet ezzel.
Az egész történet viszont nem lenne hiteles ha nem írnám le azt,hogy mennyire nem volt kedvem nekem ehhez az egészhez. Nyafogtam, hogy találjunk ki valami más programot, én egyáltalán nem fogok csúszdázni, én utálom az ilyesmit, szóval beleadtam mindent a programváltoztatás érdekében de Zoltán hajthatatlan volt. És itt jön egy hatalmas köszönöm meg egy ugyanakkora elnézés kérés....mert igenis remekül éreztem magam, kár lett volna kihagyni ezt az élményt és egyébként is találó születésnapi ajándék, merthogy garantáltan megfiatalodik tőle az ember.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Most én írom azt, hogy nagyon is értem, miről beszélsz... Nyáron, a balatoni nyaralás közepén igencsak húztam a számat, hogy miért is kell az élővíz mellől jó drága aquapark-ba menni, hiszen tőlem távol áll a csúszdázás, és úgy általában mindenféle vízimóka! Aztán beláttam, ez volt a legjobb strandolásunk egész nyáron, így már nagyon készülünk az aquaworld-be.

    VálaszTörlés
  2. Én is mániákus nyereményjátékos vagyok :) És képzeld, én is nyertem az Aquaworldbe jegyet :) még nem használtuk fel, de most kedvet csináltál a képek alalpján :)

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes