Már három!



Életem csodái, Eszter és Noémi három éve születtek. Itt ülök a számítógép előtt és nem jut eszembe semmi kreatív, szívhez szóló, megható vagy épp humoros mondat ami kifejezné érzéseimet. Nem írom le születésük történetét pedig elevenen él bennem az emlék. Újra megnéztem az erről készült fotó sorozatot és csak annyit mondtam ki félig hangosan: KÖSZÖNÖM!!





Köszönöm, hogy megajándékoztál az ikres anyuka léttel, azzal, hogy egyszerre két kisbabám született, hogy méltónak tartottál arra, hogy megbirkózzam a sokszor nem is olyan könnyű szereppel. Hogy minden áldott nap, amikor rájuk nézek, a világ legszerencsésebb nőjének érezhessem magam. Hogy minden nap megkérdezzem..Miért pont én? Mivel érdemeltem ki? Igaz ez?
Köszönöm ezt a semmihez se fogható ajándékot, a dupla öleléseket. Igyekszem meghálálni és jó anyukájuk lenni. Már három éve..



Boldog születésnapot kicsi Eszter, Boldog születésnapot kicsi Noémi!

Idén is azt kérdeztem magamtól, mint tavaly, amikor a születésnapotok ünneplésén gondolkodtam, azaz, hogy mi okozza a legnagyobb örömöt nektek? A három mesés szám. Mit szólnátok egy kiruccanáshoz Meseországba? És ha az egészet kedvenc italotokkal, igazi natúr almalével leöblíthetnétek? Tetszik? Akkor indulás!!!

You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. Nagyon sok szeretettel gratulálok a 3. szülinaphoz, és külön jó, hogy ezek a tündérlányok elvarázsolják az amúgy szomorú emlékű nap hangulatát! Mióta olvaslak Titeket, szeptember 11-ről már ők is mindig eszembe jutnak! :)

    VálaszTörlés
  2. Isten éltesse a lányokat nagyon sokáig!

    ...és Titeket,hogy továbbra is ilyen szeretetben nevelhessétek őket!:)

    Puszi,
    Timi

    VálaszTörlés
  3. Hogy ez nem volt megható?? :))
    Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok a pici hölgyeknek, és igazán emlékezetes, szép ünneplést!
    Gyermeknek és szülőnek egyaránt, hiszen nemcsak a gyereknek volt nagy nap, hanem a szülőknek is, elsősorban Neked, Ági! Szerintem mindent szuperul csinálsz, még akkor is, ha vannak buktatók, nehézségek. Hol nincsenek? Csak így tovább! És szorítunk, hogy hétfőn minden szépen menjen az ovival! :)

    Sok puszi nektek!

    Vera és a lányok
    ui: én is úgy szerettem volna ikres anyuka lenni, de ez, természetesen, nem olyan dolog, amit megválaszthat az ember. Azért persze tökéletesen boldog vagyok így is. :)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Eszter és Noémi!

    Nagyon boldog 3. születésnapot kivánok Nektek, érezzétek nagyon jól magatokat a Családdal Meseországban!
    :)))

    Ágnes! Szivből gratulálok a nagylányaidhoz!Teljen még sok-sok örömöd bennünk!

    Szeretettel ölel Benneteket: Timi

    VálaszTörlés
  5. Nagyon boldog harmadik szülinapot kívánunk Eszter és Noémi, örülünk, hogy amellett, hogy olvasunk rólatok, személyesen is megismerkedhettünk veletek és a családotokkal!

    „Ha én írhatnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét,oly széppé írnám, mint egy tündéri álom,
    a legboldogabb Te lennél ezen a világon!
    Boldog születésnapot kívánok!”

    Meiszter család

    VálaszTörlés
  6. Isten éltesse Eszter és Noémit!
    Reggel már veletek keltem...
    Sok boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon sok boldog születésnapot még Eszternek és Noéminek! Isten éltesse őket sokáig egészségben, vidámságban, szeretetteljes környezetben.

    Nem felejtettem el, 11-én, miközben a tó felé tartottunk, meg is jegyeztem a férjemnek: jé, ma szept. 11-e van, az amerikai ikertornyok ledőlésének évfordulója... és az ikerlányok világrajöttének napja. :) Az ikerlányokhoz még kellett némi magyarázat... :D

    Sokszor puszillak Benneteket!

    (Majd válaszolok arra a másik levélre is, de eddig nem volt időm, alkalmam.)

    VálaszTörlés
  8. Utólag is Isten éltesse a lányokat. :)
    puszil,
    éva

    VálaszTörlés
  9. Kíváncsi vagyok,hogyan kezdte a két gyönyörű hároméves a napközit?!

    Várjuk a beszámolót:)

    Puszi,

    Timi

    VálaszTörlés
  10. Köszönjük a kedves és őszinte jókívánságokat, átadtam a lányoknak mindet.
    Hamarosan leírom azt is hogyan "ünnepeltünk" a nagy napon.
    Ágnes

    VálaszTörlés
  11. Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes