Nyerj színházjegyet!



Ma megkaptam valakitől, hogy ritkában írok a blogba, mint azelőtt. A múltkor megkaptam valakitől, hogy sajnálja, hogy az írásaim között már túlsúlyban vannak a programajánlók. A minap pont az ellenkezője történt ennek és megveregették a vállamat, amiért remek program ötletekkel állok elő a blogban, amelyek nagy részét maguk is kipróbálták már. Sőt újabb lehetőség is az ölembe pottyant ennek köszönhetően. Örültem neki. Reklamáltak, hogy még adós vagyok a normandiai, párizsi élménybeszámolóval. Mondtam, tudom, de most nagyon sok más feladatom van, a gondolataim is ekörül járnak, nem tudok csak úgy leülni a gép elé és írni. De megígértem, hogy pótolom. Tegnap beszéltem egy ikres anyukával, aki azt mondta miattam kezdett internetes naplót írni. Mosolyogtam. Tudtam, hogy vannak még páran, akik tőlem kaptak kedvet és még nagyon lelkesek...
Elvesztette a varázsát a blogolás, kicsit régóta űzöm az "ipart" és most úgy érzem más vizekre kellene eveznem. Olyan érzésem van, mintha befejeztem volna egy nagy művet. Igen. Kicsit unom. Hét év után már unhatom. De azért nem zárok be, csak várom, hogy újra azt érezzem azonnal ide kell rohannom, hogy lejegyezzem az élményeinket, a gyerekekkel kapcsolatos érzéseimet. Majd ha lelkiismeret furdalásom lesz ha nem írom le, hogy a lányok legóból házat építettek a kiscicának, hogy újra a diavetítő a sláger, hogy uszodába járnak a kicsik az óvodával de Noémi inkább maradna velem, hogy Hanna novembertől ismét korcsolyázni fog és hogy hogyan halad az a bizonyos nagy fa, amibe belevágtuk a fejszénket- szóval majd ha ezeket úgy érzem nem tudom magamban tartani, akkor folytatom.

No de, hogy addig is adjak valamit a kedves olvasóimnak, ismét egy nyereményjátékra hívom őket. Meg azokat, akik eddig csak titokban olvastak. Merthogy a játékban továbbra is csak a regisztrált olvasók vehetnek részt. Bizony. És mivel a fecabook-on is szerencsére egyre többen "lájkolták" Hanna és az ikrek lábnyomait, két sorsolást tartok majd. Egyet a blog rendszeres olvasói között, egyet pedig a facebook rajongók között.

A nyeremény pedig nem más, mint egy két felnőtt részére szóló színházjegy utalvány, vagy egy családi jegy (2 felnőtt 1 gyerek vagy 1 felnőtt 2 gyerek), amelyet év végéig kellene felhasználni egy tetszőleges darabra a Holdvilág Kamaraszínházban. Aki régen olvas, tudja, hogy szívügyem és kedvencem a kerület kicsiny színháza. Repertoárjukban hihetetlenül színvonalas, kedves és elgondolkodtató színdarabok találhatóak immáron 16!!! éve. Gyerekdarabok és felnőtteknek szóló produkciók közül választhat a nyertes, akinek egy kirándulással is felérhet az Örs vezér tértől pár percre, Budapest kertvárosában, a XVI. kerületben lévő helyre eljutni. Aki meg nem budapesti, sőt nem is Magyarországon él, gondoljon ismerőseire, rokonaira, szeretteire, akiknek átadhatja majd a nyereményt ha a Fortuna hozzá lesz kegyes mondjuk október 31-én, a Takarékossági Világnapon.

Tehát ha Facebook-os vagy "lájkold" a Hanna és az ikrek facebook csoportot (az nem elég ha csak a bejegyzést lájkolod, mert abból nem tudlak beazonosítani, tehát meg kell keresned a facebook-on a csoportot), ha pedig nem, akkor nyomd meg a blogban követés gombot és hagyd itt a névjegyed, hiszen örülnék neked :-)

You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Az esélytelenek nyugalmával jelentkezhetek?
    :)

    VálaszTörlés
  2. Naaaaaaaaaaaaa, Ágneeeeeeeeeees! Remélem, hogy nagyon hamar írhatnékod támad!!!!

    Különben tudom, miről "beszélsz", nálam is ez van kb. két hónapja. Most viszont megjött az írhatnékom megint, (és igen, lelkiismeretfurdallással kezdődött:P), oylannyira, hoyg az éjjel hajnali 2-kor írtam a blogba, holott fél 6-kor már kelnem kellett, hoyg induljak... Az a baj, hogy mostanában nagyon sokfelé kell indulnom, sok lovat kell megülnöm nekem is. De én még mindig bízom abban, hoyg egyszercsak megtalálom az egyensúlyt...
    Puszi
    (Nem jelentkezem a jegyekért. Vajon miért?:) Amúgy, két éjszakával ezelőtt megint meglátogattalak benneteket!:) )

    VálaszTörlés
  3. Mar tobbedszer szeretnek feliratkozni nalad, es sose sikerul,azt mondja,terjek vissza kesobb... Nem a napokban, egy-ket honapja is probalkoztam...

    VálaszTörlés
  4. Kikocs!

    Dolgozom az ügyön, nem tudom miért nem sikerül neked, éppen ma jelentkezett be egy újabb olvasó, neki ezek szerint nem írt hibaüzenetet. Nem lehet, hogy te beállításaidnál van a baj? De van más furcsaság is. 135 olvasót jelez de mire a legvégére érek a felsorolásnak, már 137-et... Szóval jó, hogy szóltál, mert így nehéz lesz a sorsolás. Jó lenne azt is tudni, hogy más is járt -e hasonlóképpen.
    Szia és köszi hogy szóltál,

    Ági

    VálaszTörlés
  5. :) Sikerült. És máshoz is, akinél eddig hiába próbálkoztam.
    És szerintem jönni fog az ihlet újra egyébként, nekem is vannak hullámvölgyek, mikor csak azért írok, mert anyósom egyékbént nem tud a gyerekekről. Ő a leghűségesebb olvasóm, ha nem írok pár napig, még rám is telefonál, pedig utál telefonálni :)
    Meg szomorú is lennék. Olyan rossz, mikor az ember végre talál valakit, akit érdemes olvasni, és aztán rögtön abba is hagyja... Van jópár ilyen a listámban :(

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes