Vers mindenkinek

Iskolában tanulta még valamikor szeptember elején. Hannáról tudni kell, hogy irtó gyorsan tanul szöveget, verset, dalt. Észre sem veszem és újabb műsorokkal kápráztat el. Ahogyan ezzel is, azon a bizonyos estén, fürdés után, pizsamában.
Ma már Eszter és Noémi is kívülről fújja. Ezerszer meghallgatnám, olyan édesen, játékosan, mesterien, színészkedve adja elő Hanna aztán meg a kicsik is gyorsan, hogy le ne maradjanak.




És igen. Nagyon élvezi az iskolát. Énekkaros és kottával a kezében megy a mellékhelyiségbe is, pedig nem is ismeri még igazán a violinkulcsot. Néptáncot tanulnak minden szerdán a harmadik órában, ahol "szerelmével" lép kettőt jobbra kettőt balra. Sakk szakkörre jár Zoltán nagy örömére és itthon megtanított a "rohadt szőlős" játékra, amit néhány gyaloggal kell játszani és közben nem árt gondolkodni.
A töprengő órán fejlesztő társasjátékkal játszanak, hétfőn pedig az első 45 perc beszélgetéssel avagy ráhangolódással kezdődik, amire bevallom én is beülnék..
Nincs túl sok házi feladat, nem kell idegen szavakat magolnia miközben a magyar abc-t tanulja. Szereti, nagyon szereti az iskoláját Hanna, mi meg össze szoktunk nézni Zoltánnal és azt gondoljuk , hogy tudjuk, hogy sok jó iskola létezik Budapesten, de Radnóti csak egy van.

You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Örülök, hogy volt szerencsém személyesen is meghallgatni Hanna előadásában a verset!
    Emlékszem akkor az volt az első gondolatom, hogy TE JÓ ÉG!
    - hiszen még csak pár napja (talán 2 volt akkor) hogy iskolába jár és mennyi mindent tanultak, milyen okos, fogékony!
    Jó volt visszanézni, sőt a szövegét is lemásolom és (megpróbálom) megtanítani a lányokkal...
    -ami nem lesz könnyű feladat!
    :)

    Örülök, hogy jó iskolát választottatok, remélem nekünk is hasonlóban lesz részünk két év múlva!
    :)
    A kotta miatt meg egyenesen irigy vagyok, mert azzal nagyon is hadilábon állunk egymással!

    VálaszTörlés
  2. ilyen videókból kérünk szépen többet!!! :D:D:D
    te vagy a végén az a brávóóóó?:)

    VálaszTörlés
  3. Ne másolj Móni, keress rá a neten, megtalálod és nyomtasd ki. Lányaidra is ragad minden dal, vers..Hanna mesélte, amikor a Morzsában voltak együtt.

    Kriszta. Lesz több is ígérem. Nos..igen. Kicsit túl lelkes voltam, enyém a barvós hang de ennél sokkal lágyabb hangom van. :-))

    VálaszTörlés
  4. Szia Ágnes!
    Már napok óta készülök,hogy megírom neked,hogy milyen meglepetés ért egy nap kétszer.Már azt sem tudom melyik este volt pontosan,hogy István beszólított a konyhából:"Kicsim gyere gyorsan,ezt nézd!"Mikor bementem téged láttalak a tévében.Azt hiszem az m1 vagy m2 volt.Az adást ismételték.Egyik munkatársnőddel volt,valami Verával,ha jól emlékszem.És a rapid randiról beszéltetek.Pontosan nem tudom az új típus nevét,de ha jól értettük,akkor szakembereket hoztok össze:)Érdekes lehet!

    Aztán mit ad Isten másnap,tehát javítok nem egy nap de egymást követő nap láttalak kétszer.Szóval reggel-gondolom szombat lehetett,mert máskor nem kapcsolok tévét reggel.-a tv2 volt azt hiszem a Boszorkány konyha adásán belül,na ott már a rapid randiról,a szerelmesek randijáról beszéltél Gombos Edinával,ha jól emlékszem.És még rögtönzött próbát is játszottak a műsorvezetők!Érdekes volt ez is.Nekem főként az,hogy egy barátnőmet láthatom a tévében.Azt akit,ugyan egyszer láttam élőben,de annál többet a tévében:))
    Jól esett!
    Köszönöm!

    Nem utolsó sorban nagyon jól mutatsz a tévében és ügyesen feltalálod magad!!:)Gratulálok!

    VálaszTörlés
  5. És közvetlen a bejegyzéshez szólva!Hanna fantasztikus!!!!!:)
    Nagyon büszke lehetsz rá!

    Jaj,annyira hasonlítanak Anettel:)És nem "csak" külsőleg,hanem az előadásmódjuk is nagyon hasonló!:):)Olyan jó volt látni Hannát!:)
    Szeretném majd a kicsikkel együtt is meghallgatni.És még Anettnek is megtanítom.Most nincs itthon,de a hétvégén megmutatom neki is.Kíváncsi vagyok a reagálására.:)

    Puszillak és jó éjt nektek!
    Az erdélyi barátnő,aki sokat gondol Rátok:)...

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes