Fordult a kocka


Felejtse el bárki, aki korábban azt olvasta naplómban, hogy Noémivel lesz még sok gondom, dolgom, ő a kisördög a két lány közül és Eszter a jó baba. Fordult a kocka. Noémi, bújós, hosszan és nyugodtan eljátszadozó, érdeklődő és az éjszakákat VÉGIGALVÓ baba. Eszterem ellenben nyughatatlan, kiabálós, pörölős, fülsüketítően hangosan síró, nyávogó, éjszaka csak símogatások és más extra szolgáltatások közepette elaludni bíró, testvéreit és engem felébresztő kislány lett.
Most, hogy ő is álldogál és hiper sebességel mászik, eszméletlen jó kondiban kell lennem, hogy mindkettőjük után rohanjak ha kell és elkerüljük az olyan kis malőröket,mint a hanyattesés, fejbeverés, hajhúzás, lerántás, megrántás, leesés, felmenés, kiesés, lenyelés és sorolhatnám. Nehezek lettek, Noémi 10 kg, Eszter pedig majdnem ugyanennyi. No most képzeljétek csak el milyen jó erőnlét kell ahhoz, hogy ezeket a kis bajkeverőket naponta többször beemeljem, felemeljem, kivegyem, beültessem, befektessem...Üzenem a sztárocskáknak, hogy személyi edző helyett alkalmazzanak ikerbabákat ha lehet két szintes, lépcsős házban.
A képen, nyaralásunk egyik pillanata látható. A következő fejezetben erről írok..

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes