Krisztusi kor


Zoltán, kislányaim édesapja ma ünnepli 33. születésnapját. 6 éve férjem, társam, barátom és 4 éve apa, egy éve nagycsaládos. Iszonyú büszke lányos apa. A meglepetés pólójára az alábbi felirat került: Warning! Under the influence of twins! meg azt is, hogy Father of twins és a biztonság kedvéért egy olyat is kapott, amin az áll Handle with care..father of twins.
Aztán elmentünk moziba, mert egy jó filmet kettesben megnézni nagyon jó tud lenni, feltéve ha jó filmről van szó, mert azt hiszem szülői praxisunk során, harmadszorra fordult elő, hogy melléfogtunk a filmmel és összeszorított fogakkal néztük azt a vacak filmet, amire gondos előkészületek, gyerekvigyázás megszervezése mellett sikerült jegyet váltanunk. Na ja..ahogy Zoltán megfogalmazta, amióta gyerekeink vannak, a Pesti Estben előbb a film kezdési és befejezési időpontját nézzük , és csak utána a címet, ami ebben az estben már nem is lényeg.
Elmaradt a torta, nem volt nagy csinnadratta, Hanna sem készült el időre a beígért pókháló pókkal című meglepetés rajzzal, szóval nem volt nagy buli, mégis, attól, hogy a jeles napon nem ment dolgozni, ünnepivé vált a hétfő. Én meg azt érrzem, hogy nagyon jó, hogy ő a férjem és a lányok is szerencsések, hogy Zoltán az édesapjuk. Remélem még nagyon nagyon nagyon nagyon sokáig.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes