Boldog Új Évet

"Kinyitjuk a könyvet. A lapok üresek. Magunk írjuk a szavakat. A könyv címe 'Lehetőség' és az első fejezete 'Újév'."

Edith Lovejoy Pierce


Igazán találó és ide illő idézet ez egy lassan nyolc éves napló oldalára. Kívánom, hogy minden jóindulattal közeledő olvasóm a lehető legjobban kihasználja a lehetőségeket az új évben. Elárulom, én is azt teszem. :-)

Köszönöm, hogy a Hanna és az ikrek követendő lábnyomait rendszeresen vagy rendszertelenül olvassátok, köszönöm, hogy ha hozzászólásaitokkal színesítitek a bejegyzéseket, köszönöm, hogy arcotokkal vállaljátok, hogy be-benéztek, hiszen nélkületek olvasók nélkül a blog műfaja mit sem érne. Igyekezni fogok, hogy ne okozzak csalódást nektek 2011-ben sem.

Hamarosan készülődnöm kell, mert kezdődik a Cabaret. Már dúdolom is...Mi idén Zoltánnal így, a színház nézőteréről búcsúzunk az ó esztendőtől, de előtte a lányok kérésének eleget téve még fellövünk pár tűzijátékot és kölyök pezsgővel is koccintunk!

Boldog Új Évet

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon boldog új esztendőt kívánok Nektek! Én itt leszek veletek jövőre is! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon boldog új évet, és sok-sok hasonlóan izgalmas, érdekes, felemelő és elgondolkodtató bejegyzést kívánok idénre is!
    Én maradok idén is :-)
    Ildikó
    u.i.: köszönöm a kedves megjegyzést :-D

    VálaszTörlés
  3. Kedves Rita és Ildikó!
    Köszönöm! Várlak benneteket!

    Ági

    VálaszTörlés
  4. Boldog szülinapot a gyönyörű 7 éves Hannának!!
    Boldog Új Évet Nektek!!
    És ha már színház akkor:
    Jövőre veled ugyanitt!

    Marcsi

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes