RSS

2009. október 5.

Csomagunk érkezett


" A postás vagyok, hoztam egy nagy csomagot"- szólt a kaputelefonba Józsi, és én tudtam, hogy honnan érkezett a pakk. Egyenesen Szentendréről, még pontosabban pedig a Skanzenből.
Korábban ugyanis már kaptam egy e-mailt a falumúzeumtól, hogy augusztusban a mi családunkat sorsolták ki szerencsés győztesnek, a "Skanzenban jártam" nevű nyereményjátékukban. Hát nagyon köszönjük.

Gondosan összekészített ajándékcsomagot kaptunk, amiért külön hála a sajtóreferens hölgynek. Gondoltak Hannára, aki majdnem hat évesen biztosan élvezni fogja a makett összerakást, vagdosást, ragasztást. Gondoltak a kicsikre, akik remélem nem vesznek össze a türelemjátékon. Gondoltak mindhármukra,hogy majd a háziállatos memória kártyával remélem békességben fognak játszani sokat, és gondoltak rám, aki a természetes kakaó illatú szappant szagolgatja és gondoltak a családfőre, aki majd az úti tervező forgathatja. Gondoltak az egész családra, hogy majd egyik kirándulás alkalmával befaljuk a házi mézes puszedlit dióval.
Volt még a csomagban három nyaklánc. Festett fa kacsa, kakas és síp medál lóg rajtuk. A sípot elkérem Hannától. Nagy hasznát venném a reggeli készülődés idején (is).

6 megjegyzés:

sedith írta...

És már megint TI!!!
ILyen szerencsések vagytok, hál'istennek, amit, szerencsére magunkról is elmondhatok. Nem feltétlenül ilyen síkon, mint ti, csak úgy, mindent összevetve... :)
Puszillak sokszor és élvezzétek a gyönyörűszép ajándékokat!:)

Anett és Istvánka írta...

Nagyon jól összeállított kis csomag!Az külön tetszik,hogy szinte személyre szólóan adtak mindegyikőtöknek valamit:))

A mocsaras kirándulás nagyon tetszett!
Hanna lányod pedig igazán elképesztő!Kis értelmes...

A cirkuszról meg annyit,hogy pont múlt héten Anettet is elvitte apum cirkuszba.Mikor hazajött élményeit mesélve elmondta azt is,hogy anyu képzeld nem is volt majom!Pedig a plakáton ott volt!Átvertek!!:o
...szóval itt is hasonló volt a helyzet,de erről bővebben írok majd a blogban!

Puszillak,

Timi

Ewe írta...

Nálatok is zajlik az Élet, nyomon követlek mindig:))) Jó ötletet adtál a mocsárral, nem is hallottam róla de kipróbáljuk mindenképpen.
Az ajándékok nagyon jók, tényleg jól válogatták össze!

Pusza,
Evelin

zvajda írta...

Várom a limitált muffint, ugye estére is marad belőle csajok???

zvajda írta...

Gratulálok az új designhoz nem is kicsit emlékeztet az életünkre (gy.k.: szétszórt!).
l.
z.

Anett és Istvánka írta...

Ági!Nekem nagyon tetszik az új blog külső:)

Naná,hogy megveszem a Kismama magazint!Köszi,hogy szóltál:)

Puszillak,
Timi