Csomagunk érkezett


" A postás vagyok, hoztam egy nagy csomagot"- szólt a kaputelefonba Józsi, és én tudtam, hogy honnan érkezett a pakk. Egyenesen Szentendréről, még pontosabban pedig a Skanzenből.
Korábban ugyanis már kaptam egy e-mailt a falumúzeumtól, hogy augusztusban a mi családunkat sorsolták ki szerencsés győztesnek, a "Skanzenban jártam" nevű nyereményjátékukban. Hát nagyon köszönjük.

Gondosan összekészített ajándékcsomagot kaptunk, amiért külön hála a sajtóreferens hölgynek. Gondoltak Hannára, aki majdnem hat évesen biztosan élvezni fogja a makett összerakást, vagdosást, ragasztást. Gondoltak a kicsikre, akik remélem nem vesznek össze a türelemjátékon. Gondoltak mindhármukra,hogy majd a háziállatos memória kártyával remélem békességben fognak játszani sokat, és gondoltak rám, aki a természetes kakaó illatú szappant szagolgatja és gondoltak a családfőre, aki majd az úti tervező forgathatja. Gondoltak az egész családra, hogy majd egyik kirándulás alkalmával befaljuk a házi mézes puszedlit dióval.
Volt még a csomagban három nyaklánc. Festett fa kacsa, kakas és síp medál lóg rajtuk. A sípot elkérem Hannától. Nagy hasznát venném a reggeli készülődés idején (is).

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. És már megint TI!!!
    ILyen szerencsések vagytok, hál'istennek, amit, szerencsére magunkról is elmondhatok. Nem feltétlenül ilyen síkon, mint ti, csak úgy, mindent összevetve... :)
    Puszillak sokszor és élvezzétek a gyönyörűszép ajándékokat!:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól összeállított kis csomag!Az külön tetszik,hogy szinte személyre szólóan adtak mindegyikőtöknek valamit:))

    A mocsaras kirándulás nagyon tetszett!
    Hanna lányod pedig igazán elképesztő!Kis értelmes...

    A cirkuszról meg annyit,hogy pont múlt héten Anettet is elvitte apum cirkuszba.Mikor hazajött élményeit mesélve elmondta azt is,hogy anyu képzeld nem is volt majom!Pedig a plakáton ott volt!Átvertek!!:o
    ...szóval itt is hasonló volt a helyzet,de erről bővebben írok majd a blogban!

    Puszillak,

    Timi

    VálaszTörlés
  3. Nálatok is zajlik az Élet, nyomon követlek mindig:))) Jó ötletet adtál a mocsárral, nem is hallottam róla de kipróbáljuk mindenképpen.
    Az ajándékok nagyon jók, tényleg jól válogatták össze!

    Pusza,
    Evelin

    VálaszTörlés
  4. Várom a limitált muffint, ugye estére is marad belőle csajok???

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok az új designhoz nem is kicsit emlékeztet az életünkre (gy.k.: szétszórt!).
    l.
    z.

    VálaszTörlés
  6. Ági!Nekem nagyon tetszik az új blog külső:)

    Naná,hogy megveszem a Kismama magazint!Köszi,hogy szóltál:)

    Puszillak,
    Timi

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes