Szülinap elnapolva


Majdnem az egész óvoda tudta, hogy október 15-én van Zoltán születésnapja. Hanna újságolta el fűnek fának, így aztán nem lepődtem meg azon, hogy Bogi, Imola, Lilla és még sokan mások boldog születésnapot kívántak Hannán keresztül apukájának.
Ani néni, a dadusok gyöngyszeme azzal fogadott, hogy Hanna kérésének eleget téve segített neki a születésnapi ajándék megvalósításában, azaz közösen elkészítették Zoltán ovis jelét, a vitorláshajót méghozzá varrásos technikával. Ezt rejtegettük aztán egy napig lányommal, hogy ő lehessen reggel az első, aki felköszönti apukáját.
Aztán persze szokás szerint megérkeztek a kicsik is az ágyunkba és boldog szülinapot kiáltásokkal puszilgatták Zoltánt, majd a reggel folyamán még az asztalra felállva kórusban, az én vezényletemmel újra előadták az ismert szülinapi dalocskát. Az ünnepelt pedig szerintem pont arra gondolt, amire én, vagyis, hogy 35 éves korára három tündéri kislánnyal büszkélkedhet és ez bármilyen ajándékkal felér.
Nos, be is kellett érnie ennyivel, ugyanis a nagy napra erős végtagfájdalmakkal és torokfájással ébredtem, így az estére betervezett meglepetés programot fájó szívvel de le kellett mondanom. Kis se mozdultam aznap és még torta sem került az asztalra, sőt az ajándék könyvért is magának az ünnepeltnek kellett elmenni a Pólusba, de ami késik nem múlik, igenis megpróbálom idén is emlékezetessé tenni Zoltán születésnapját. A különleges este, ugyanis minden csütörtökön várja az érdeklődőket, így minket is, addig csak arra kértem férjemet, bízzon bennem vakon is....

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Hát akkor Isten éltesse az ideális apukát,a vakon is bízó férjet,Zoltánt!

    Boldog születésnapot kívánok neki Én is!Rajtad keresztül...vagy nem is,a blogon keresztül,hiszen ő is hűséges olvasója:))

    Hanna pedig igazán figyelmes!Annál szebb ajándék viszont,hogy vannak nekünk ,már nem is lehetne!
    A férjem mondogatta még a házasságunk elején,hogy mire harminc éves lesz,arra azt szeretné,ha hárman lennénk a családban!Sikerült:)

    Puszillak és gyógyulást neked,Ágnes!

    Timi

    VálaszTörlés
  2. ÓÓÓ, akkor én már tudom, hova visz majd az utatok... ;)
    Én valamelyik szerdára tervezem ezt a programot(harmadszor...), de csak délután megyünk, nem este. :)

    Majd mindenképp számolj be, milyen volt!

    puszi, és jobbulást! :)

    Zoltánt meg isten éltesse!

    VálaszTörlés
  3. Most, h újra tudok írni, van új jelszavam, amit remélhetőleg nem fogok elfelejteni, szeretném Zoltánt itt is felköszönteni.

    Kedves Zoltán! Ezúton is kívánok Neked nagyon jó egészséget, sok boldogságot születésnapod alkalmából! Kívánom, h a kivételes humorod soha ne hagyjon el, ahogyan a találékonyságod sem! Lányaid és Ági irigylésre méltó, ezt komolyan mondom, ismersz, bár nekem nincs okom irigykedni, hiszen az én Gáborom nekem tökéletes. :) Lényeg, a lényeg: vigyázz magadra, mert még nagyon sokáig szükség van RÁD!

    Sok puszi a mihamarabbi viszontlátásig! :)

    Vivien

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes