Varázs szemceruza




Reggel van. Vagy dél vagy este. Igyekszem egyenletes, vékony ívet húzni szemhéjam felső szélére barna szemceruzámmal, mert enélkül kicsit meztelen vagyok és mert ettől jobb nőnek érzem magam.

Fél perc sem telik el és megjelenik mellettem három, arany, fürtös fejecske...

-Anyaaa! Rajzolj nekem cicabajszot! -kérik kórusban és én sokadszorra is boldogan rajzolok.

-Fület is! -türelmetlenkednek, és máris homlokukra kerül a fordított V betű.

-Meg orrocskát is. -kiabálják és satírozok egy fekete pöttyöt is.

-Köszi anya! mondják és szaladnak nyávogva, cicásan egyszerre.

Olyan egyszerű vidámságot varázsolni. Csak egy szemceruza kell hozzá. És miért is ne lehetne cicabajusszal menni kirándulni vagy a hotel éttermében reggelizni, ebédelni vacsorázni, vagy csak itthon szaladgálni? Cicabajusszal sokkal finomabb a fagyi és a süti a cukrászdában és a biciklik is gyorsabban gurulnak. A cicabajusz majdnem minden helyszínen és helyzetben jól mutat és majdnem mindenki arcára mosolyt csal.
Hanna, Eszter és Noémi, három cicalányom legalábbis gyakran ezt teszi.

ui. Korábban hónapokig kitartott egy szemceruza, mostanában kéthetente újat kell venni.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. :))))
    Nagyon aranyosak a lányok!

    üdv: Timi

    VálaszTörlés
  2. Nálunk is jön a két kis hölgy, ha látnak sminkelni, legnagyobb bánatomra ritkán sikerül úgy alakítani az időmet, hogy beleférjen a reggelbe, pedig nekem is elég lenne valami nagyon kevés, már csak "érzés" miatt is.Eddig viszont ők nem kértek arcfestést csak parfümöt vagy szájfényt. szerintem elég lenne egyszer megmutatni nekik, hogy mire nem jó egy szemceruza, éjjel.nappal festhetnék! :) Ettől függetlenül kipróbáljuk, hátha sikerül néha egy-egy nyűgösebb szituból kizökkenteni őket! :)

    Puszi,
    Vera

    ui: megnéztem a videót rólad, amit a twitteren adtál közzé, csak még nem hallottam, valamiért nem hallom a hangokat a laptopon, de rajta vagyok az ügyön, szerzek egy fejhallgatót, és megnézem hanggal is! Kíváncsi vagyok, mi az a főzőrandi, de szájról olvasásban gyenge vagyok. :)

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes