Még ne..Tegnap egy új játszóház megnyitójára kaptunk meghívást a Köki bevásárló központba...
Egyszer csak megtorpantam. Az ott elterpeszkedő TESCO a következő felirattal köszöntötte vásárlóit október 13-án. "Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!"
Ezen aztán egy kicsit elmosolyodtunk majd közösen felháborodtunk, mert értem én, hogy a legnagyobb business a boltoknak a karácsony, de engedjék már meg, hogy még kiélvezzük az ősz színeit, ünnepeit.


Itthon aztán gyorsan készítettünk is egy halloween pók dekorációt, nehogy lemaradjunk az őszről, hiszen vannak, akik szerint már küszöbön a karácsony. Kis töknek a tetejét levágtam, kikapartam a belsejét. Megnéztem elég stabilan áll -e az asztalon és ha nem egy kicsit alakítottam a talpán. Oldalt kifúrtam négy-négy lyukat, ebbe szúrkáltuk be a Z alakúra hajtogatott szőrös drótot, amit valamikor egy hobbi boltban vásároltam. Ragasztotunk két szemet is és végül egy mécsest tettünk a pók testébe. Ma még folytatjuk a munkát, ez csak a prototípus volt. Sőt van még egy csomó novemberi dekoráció ötlet, megvalósításra váró terv a tarsolyomban. Ősz van és mi tudja Isten mi okból, de szeretjük ezt az évszakot. Szóval ha lehet, nekem még senki ne kívánjon Boldog Karácsonyt.

Az ötlet nem az én fejemből pattant ki, egy régi Praktika magazinban láttam.

You Might Also Like

6 megjegyzés